Arī "Lada XRay" saņem 122 Zs motoru 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.novembris 2016 14:37

"AvtoVAZ" uzsācis hečbeka "Lada XRay" visjaudīgākās versijas (122 Zs) piegādes klientiem. Kopš oktobra beigām šāda versija tika pievienota arī "Lada Vesta" saimei.

Tāpat kā "Lada Vesta" sedans, arī "Lada Xray" hečbeks savā visjaudīgākajā versijā tiek komplektēts ar 1,8 litru 122 Zs motoru un piecu pakāpju "Renault" ražojuma mehānisko pārnesumkārbu. No vietas līdz simtam šādi komplektēts "XRay" paātrinās 10,4 sekundēs, kas ir par 0,5 sekundēm ātrāk nekā variants ar šo pašu dzinēju un piecu pakāpju robotizēto kārbu.

Visjaudīgākais un arī visātrākais "XRay" pieejams "Optima" aprīkojuma versijā, komplektā ar "Advanced" paketi. Šādas versijas aprīkojumā jau no rūpnīcas būs frontālie gaisa drošības spilveni, priekšējo sēdekļu apsilde, kondicionieris, audio sistēma un atdzesējams cimdu nodalījums.

122 Zs jaudīgās "Lada XRay" cena ir 669 000 rubļu (EUR 9800).

 

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 3.novembris 2016 16:24
4 1 Atbildēt

Tā tak būs nevaldāma jauda. Diez transmisija to izturēs?

Kanibaals 3.novembris 2016 16:20
3 0 Atbildēt

No 1,8l mūsdienu motori ceļ ārā 180zirgus un 170Nm pie tā paša degvielas patēriņa. Drošvien deforsēts motors Krievijas superbenzīnam.

Kanibaals 8.novembris 2016 21:18
3 0 Atbildēt

ražo, pērk un brauc, jo ir subsidēti no valsts un ir robežas ciet pūstošā kapitālisma ražojumiem tādēļ nav iespēju nopirkt ko citu par saprātīgu naudu. Cik Krievijas domes deputāti brauc ar vietējo ražojumu? Kā redzams nekāda ražošanas attīstība nenotiek un beigās tāpat jāiepērk Renault modelis. Tam būtu jēga, ja šos modeļus varētu eksportēt un apmainīt pret valūtu. To cik šāda darbošanās ir bezjēdzīga jau parāda mūsu pieredze ar subsidētajām cukurfabrikām. Jā ASV arī subsidē, bet tur tomēr ir konkurence.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti