Gaidām ar interesi - 2017.gadam "Opel" sagatavojis septiņus jaunus modeļus 5

 

Foto: Publicitātes attēls

GM Media | 9.novembris 2016 5:17

Nākamajam gadam "Opel" pieteicis septiņas pirmizrādes: modeļu ofensīva, sākot ar Ampera-e līdz Insignia flagmanim.

Nākamajā gadā Opel pilnā ātrumā ienāks visās auto kategorijās. “Septiņi septiņpadsmitajā” ir modeļu ofensīvas nosaukums ar septiņām pirmizrādēm 2017. gadā. Nekad iepriekš, kopš ražošanas uzsākšanas 1899. gadā, Opel nav prezentējis tik daudz jaunu modeļu viena kalendārā gada laikā. “Septiņi septiņpadsmitajā” ir daļa no plašās modeļu ofensīvas programmas, kas paredz 29 jaunus modeļus laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam. Šajā periodā uzņēmuma pozicionēšana un modeļu klāsts būs pilnībā atjaunots.

“Ar šiem septiņiem jaunajiem 2017. gada modeļiem Opel nākamo 12 mēnešu laikā kļūs par pilnīgi citu zīmolu,” saka Opel grupas izpilddirektors Dr. Karls Tomass Noimans (Dr. Karl-Thomas Neumann). “Ar jauno Ampera-e mēs elektromobilitāti padarām piemērotu ikdienas braukšanai. Otrās paaudzes Insignia parāda jauno eleganci, vieglumu un atlētiskumu. Un ar tikpat jaunajiem krosoveru modeļiem B un C segmentos mēs paplašinām savu modeļu klāstu izšķirošā jomā, kas dos mūsu izaugsmei ievērojamu papildus stimulu.”

“Septiņi septiņpadsmitajā” modeļu ofensīvas septiņi soļi

1. Attāluma čempions: prezentēts Parīzes Motoršovā, Ampera-e 2017. gada pavasarī radīs revolūciju elektromobilitātē. Ampera-e dominēs savā klasē ar iespēju veikt vairāk kā 500 km elektro režīmā (pēcNEDC (The New European Driving Cycle) datiem). Papildus, Ampera-e arī sniegs sporta auto veiktspēju un piecdurvju kompaktklases auto ietilpību.

2. Jaunais flagmanis: ar pilnīgi jauno Opel Insignia Grand Sport, savu debiju piedzīvos piecdurvju sedans ar kupejas izskata siluetu, sportisku vadāmību un savā klasē labāko pilnpiedziņu. Jaunā Insignia, tāpat kā tās priekšgājējs, kas ir pārdots vairāk kā 900 000 vienībās, tiks ražota Riselsheimā.

3. Lielais sportiskais universālis: tāpat kā Insignia Grand Sport, jaunais Opel Insignia Sports Tourerturpina 2013. gada Opel Monza Concept dizaina virzienu. Sportiskā priekšdaļa ar slīpajiem lukturiem simbolizē tīru dinamiku. Salīdzinot ar priekšgājēju, ir būtiski palielinājusies salona ietilpība, it īpaši aizmugurē un bagāžas nodalījumā.

4. Visu varošais: Sports Tourer pievienojas Opel Insignia Country Tourer – piedzīvojumu meklētājs ar pilnpiedziņu un apvidus auto ārieni. Jaunais Country Tourer ir pareizā izvēle ziemas sportu entuziastiem, dabas mīļotājiem un ikvienam, kurš novērtē individuālu izskatu.

5. Daudzpusīgais ceļojumu kompanjons: veiksmīgais Opel Vivaro nākamgad sasniegs jaunu pasažieru komforta un pielāgojamības līmeni.

6. Automašīna ar noteiktu "X-tra": 2017. gada sākumā vislabāk pārdotajam B segmenta SUV – MOKKA X – pievienosies jauns krosovera modelis (CUV) - Opel Crossland X. Jaunais modelis dos papildu stimulu virzībai uz sportiskiem un ietilpīgiem CUV spēkratiem.

7. Jaunais CUV C segmentā: Opel paplašina savu piedāvājumu kompaktklasē ar īpaši sportiskiem krosoveru modeļiem, kas pievienosies Astra un Zafira.

 

 
 
 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Abavnieks 9.novembris 2016 14:03
8 0 Atbildēt

Nu 7 jauni modeļi ir diezgan daudz "aiz matiem" pavilkts! Trīs no tiem ir Insignia dažādas variācijas. Laiks jau arī bija to modeli pārtaisīt! Tas ir liels, labs, dizainiski pievilcīgs, labi braucošs auto, bet iekšpuse, interjers kā klasi mazākam auto, jo viss ziedots skaistam izskatam.

Vivaro jau no sākuma ir kopprodukts ar Renault, jaunais Crossland būs laikam pirmais aizgūtais modelis no Citroen-Peugeot, par sadarbibu ar to tika jau ziņots gadus 5 atpakaļ.

Ja Ampera-e būs tāda, kādu sola no tehniskā viedokļa un par sakarīgu cenu, tad tas būs tiešām jauki.

Tā jaunā krosovera CUV C segmenta auto vietā es vēlētos redzēt beidzot kādu sakarīga izmēra, visai ģimenei piemērotu, džipveidīgu auto, nevis mazās Mokkas vai mazliet lielākās Antara (laikam vairs pat neražo). Kaut kad agrāk tak solīja, ka taps kaut kas sadarbībā ar GM, bet pēc neveiksmēm ar Chevrolet tā arī viss noklusa!

Experc 9.novembris 2016 10:24
6 11 Atbildēt

Agrāk smējos par opeļiem un saukāju tos par rūsas čupām.

Pēdējā laikā man domas mainījušās. Tagad astra man vairāk patīk par golfu, bet zafira par sharan. Ja tā turpinās, popularitātē apdzīs kvadratish praktish gut.

Atzīstu, ka tā ir vienīgā Eiropas kompānija, kura ir progresējusi. Vēl, varbūt, pižiki.

ak 9.novembris 2016 11:05
5 0 Atbildēt

Kompānija gan Eiropas, bet pieder GM, t.i. amerikāņiem. Man, piemēram, pēc izskata visu laiku patika Insignija. Patika labāk par Passat. Un joprojām patīk. Bet nesen paziņam, kuram ir Insignija universāls, vajadzēja vest tā pavairāk visādas loksnes un nelielus skapīšus, tad salona transformācija no VW Insignijai ļoooti atpalika. Daudz vietas ir upurēts skaistā dizaina dēļ. Piemēram, nevar līdz priekšējam panelim ielikt garāku detaļu, jo priekšējā beņķa atzveltne nav nolokāma. VW tas easy, loki uz visām pusēm, kā gribi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti