Klārksona jaunajā šovā sarīko 59 dragreisa braucienus (+ video) 4

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 14.novembris 2016 12:15

Bijušais Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons turpina “uzkarsēt” publiku sava jaunā šova The Grand Tour pirmajam raidījumam, kas tiks pārraidīts 18.novembrī.

Jaunākajā video tīzerī tiek atklāts, ka filmēšanas laikā sarīkoti ne mazāk par 59 dragreisa braucieniem un veikti 42 pagriezieni ar stāvbremzes izmantošanu. Tāpat mēs uzzinām, ka Džeimss Mejs zaudējis visos dragreisa braucienos, turklāt pamanījies salauzt roku.  

Savukārt trijotnes pirmais video tīzeris informē, ka Grand Tour pirmās sezonas uzņemšanas laikā sadauzīti 27 automobiļi, izdzertas gandrīz 15 000 kafijas krūzes un nobraukti 2,5 miljardi kilometru.

Džeremija Klārksona sadarbība ar BBC un raidījumu Top Gear beidzās 2015.gada martā. Pēc konflikta ar vienu no raidījuma producentiem Klārksons tika atlaists no “Top Gear” raidījuma vadītāja posteņa un BBC paziņoja, ka nepagarinās ar viņu kontraktu. Solidarizējoties ar Klārksonu, šovu pameta arī abi ilggadējie viņa kolēģi Ričards Hemonds un Džeimss Mejs.

Tagad Klārksons, Hemonds un Mejs gatavo jaunu šovu kanālam "Amazon Prime", kas ies gaisā tuvāko nedēļu laikā. Jau ziņots, ka ar jaunajiem darba devējiem tika noslēgts līgums par 36 sērijām, kuru izveidošanai maka turētājs atvēlēja 250 miljonus dolāru.

Tikmēr BBC kūrētais “Top Gear” turpinājās ar citiem raidījuma vadītājiem, taču jau ar pirmajām sērijām krita skatītāju nežēlastībā un piedzīvoja dramatisku reitingu kritumu. Sezonas noslēgumā “Top Gear” vadītājs Kriss Evanss labprātīgi atstāja savu posteni un raidījuma  jaunā sezona startēs amerikāņu aktiera Meta Leblāna vadībā, ar kuru BBC noslēdzis līgumu uz diviem gadiem.

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jānis 15.novembris 2016 12:04
1 0 Atbildēt

Loxi

. 16.novembris 2016 17:49
1 0 Atbildēt

neesat padomājuši, vai amazon prime var pasūtīt Latvijā? varbūt nemaz Grand Tour nav priekš LV Auditorijas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti