Klārksona jaunajā šovā sarīko 59 dragreisa braucienus (+ video) 4

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 14.novembris 2016 12:15

Bijušais Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons turpina “uzkarsēt” publiku sava jaunā šova The Grand Tour pirmajam raidījumam, kas tiks pārraidīts 18.novembrī.

Jaunākajā video tīzerī tiek atklāts, ka filmēšanas laikā sarīkoti ne mazāk par 59 dragreisa braucieniem un veikti 42 pagriezieni ar stāvbremzes izmantošanu. Tāpat mēs uzzinām, ka Džeimss Mejs zaudējis visos dragreisa braucienos, turklāt pamanījies salauzt roku.  

Savukārt trijotnes pirmais video tīzeris informē, ka Grand Tour pirmās sezonas uzņemšanas laikā sadauzīti 27 automobiļi, izdzertas gandrīz 15 000 kafijas krūzes un nobraukti 2,5 miljardi kilometru.

Džeremija Klārksona sadarbība ar BBC un raidījumu Top Gear beidzās 2015.gada martā. Pēc konflikta ar vienu no raidījuma producentiem Klārksons tika atlaists no “Top Gear” raidījuma vadītāja posteņa un BBC paziņoja, ka nepagarinās ar viņu kontraktu. Solidarizējoties ar Klārksonu, šovu pameta arī abi ilggadējie viņa kolēģi Ričards Hemonds un Džeimss Mejs.

Tagad Klārksons, Hemonds un Mejs gatavo jaunu šovu kanālam "Amazon Prime", kas ies gaisā tuvāko nedēļu laikā. Jau ziņots, ka ar jaunajiem darba devējiem tika noslēgts līgums par 36 sērijām, kuru izveidošanai maka turētājs atvēlēja 250 miljonus dolāru.

Tikmēr BBC kūrētais “Top Gear” turpinājās ar citiem raidījuma vadītājiem, taču jau ar pirmajām sērijām krita skatītāju nežēlastībā un piedzīvoja dramatisku reitingu kritumu. Sezonas noslēgumā “Top Gear” vadītājs Kriss Evanss labprātīgi atstāja savu posteni un raidījuma  jaunā sezona startēs amerikāņu aktiera Meta Leblāna vadībā, ar kuru BBC noslēdzis līgumu uz diviem gadiem.

 

 

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 14.novembris 2016 12:51
0 1 Atbildēt

Kaut kas nav ar to virsrakstu, vai nu nepareiza galotne vai trūkst dažu vārdu: "Klārksona jaunajā šovā sarīko 59 dragreisa brauciena (+ video)"

Nav pieņemts darbā Tvnet virsrakstu specialists? :)

Jānis 15.novembris 2016 12:04
1 0 Atbildēt

Loxi

. 16.novembris 2016 17:49
1 0 Atbildēt

neesat padomājuši, vai amazon prime var pasūtīt Latvijā? varbūt nemaz Grand Tour nav priekš LV Auditorijas.

Artūrs 22.novembris 2016 21:01
0 0 Atbildēt

Sestdien noskatījos, gan krievu valodā, jāsaka, man patika, izņemot Portugāles daļa drusku par ilgu. Bet nu pēc sērijas piefiksēju, ka smaids sejā ir, tā ka viss ok. Tagad vismaz zinu, kāpēc Klārksons pirms pāris mēnešiem uzspridzināja savu māju :D

Starp citu - youtube arī cirkulē tā sērija, tikai nepilnā logā, bet oriģinālvalodā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti