Joprojām ierindā - ASV Porsche sporta auto nobraucis 1,6 miljonus km (+ video) 1

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 21.novembris 2016 12:17

ASV kāds 1964.gadā iegādāts Porsche 365 joprojām kalpo savam saimniekam, nesen tas pārvarējis 1 miljonu jūdžu (1,6 miljoni km) atzīmi.

Amerikānis Gijs Ņūmarks ir netipisks autobraucējs, jo savulaik izdarītajai izvēlei palicis uzticīgs visu mūžu – ar savu 1964.gada Porsche 365 viņš brauc joprojām, turklāt dara to ikdienu. Nesen viņa automašīnas odometrs noskaitīja vienu miljonu jūdžu (1,6 miljoni km), kas iemūžināts “Youtube.com” video.

Par vācu sporta auto īpašnieku Ņūmarks kļuva koledžas izlaiduma dienā, saņemot to kā dāvanu no sava tēva. Kopš tā laika viņš ar savu sporta kupeju brauc pastāvīgi, ir sajūsmā par tā izskatu, dinamiku un izturību. Tiesa, laimīgais stāsts nav bijis bez ēnas pusēm – Porsche laiku pa laikam tomēr bijis arī jāremontē, piemēram, dzinējs šo vairāk nekā 50 gadu laikā ir atjaunots trīs reizes, bet 2013.gadā Ņūmarka dārgumu iekāroja zagļi. Mašīna pazuda no garāžas, taču, pateicoties operatīvai rīcībai un internetā izsludinātajai meklēšanai, jau pēc trīs dienām atgriezās pie saimnieka.

Ņūmarks turpina rūpēties par savu mīluli un rūpīgi seko līdzi tā tehniskajam stāvoklim – medijiem viņš atklājis, ka apkope tiek veikta pēc katrām 3000 jūdzēm (4800 km). 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Janozaurs 22.novembris 2016 8:52
1 1 Atbildēt

Zelta sešdesmitie.

Tā laika auto galvenais mīnuss bija rūsa. Ja ne rūsa, tad viņi visi miljonus varēja braukt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti