Audi meitas uzņēmums "Quattro GmbH" turpinās darbību zem "Audi Sport GmbH" zīmola (+ video) 2

 

Audi RS6 Foto: iAuto.lv

Moller Baltic Import SE | 1.decembris 2016 15:51

Audi meitas uzņēmums quattro GmbH, kas kopš 1983. gada galvenokārt bāzējās Nekarzulmā, Vācijā un specializējās augstas klases sporta automobiļu un zīmola sacīkšu auto ražošanā, sākot ar 2016. gada rudeni tiek pārdēvēts par Audi Sport Gmgh un turpinās darbību ar jauno nosaukumu.

Uzņēmums arī turpmāk ražos Audi R8 un Audi RS sērijas modeļus, kā arī sniegs atbalstu klientiem Audi Sport customer racing programmas ietvaros, kā arī realizēs individuālos, īpašos pasūtījumus Audi exclusive programmas ietvaros. Bez jau minētajiem darbības virzieniem, uzņēmums paliks atbildīgs arī par Audi Sport aksesuāru sērijas izgatavošanu. Nākamo 18 mēnešu laikā Audi Sport GmbH plāno prezentēt astoņus jaunus sporta auto modeļus, tādējādi vēl vairāk nostiprinot tirgus pozīcijas. Plānots, ka līdz 2017. gada beigām gandrīz divreiz pieaugs arī Audi Sport GmbH dīleru skaits, sasniedzot aptuveni 600 partneru visā pasaulē.

Uzņēmuma nosaukuma maiņa par labu Audi Sport zīmolam saistīta ar Audi Sport iedvesmojošu, ilggadēju un, ne mazāk svarīgi, ļoti veiksmīgu karjeru motorsportā, kas vistiešākā veidā raksturo nu jau Audi Sport GmbH darbību. Pat atskatoties uz tālajiem 1930. gadiem, leģendārais "Silver Arrow" Auto Union modelis skaitījās par visiekārojamāko sacīkšu auto ikvienā pasaules malā. 80. gados ar pilnpiedziņas braukšanas pieredzi Audi nostiprināja līdera pozīcijas ralliju konkurencē. Šodien četru apļu zīmols veiksmīgi uzstājas DTM, Formula E, GT sacīkstēs, līdz ar to AUDI AG meitas uzņēmuma nosaukuma maiņa par labu Audi Sport likās tikai pašsaprotama, vēl vairāk norādot uz uzņēmuma tiešo nodarbošanās sfēru.

Audi eksperti stāsta par drošu ātru braukšanu:

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>> te video parādās ātrāk!

Audi Sport GmbH pašlaik ražo septiņus sportiskos zīmola automobiļus - Audi RS 3 Sedan, Audi RS Q3* un RS Q3 performance, Audi RS 6 Avant un RS 6 Avant performance, Audi RS 7 Sportback un RS 7 Sportback performance, Audi TT RS Coupé un TT RS Roadster, Audi R8 Coupé, R8 Spyder, kā arī Audi S8 plus.

Audi RS7 Foto: iAuto.lv

Audi RS6 Foto: iAuto.lv

Audi R8 Foto: iAuto.lv

Audi R8 Foto: iAuto.lv

Audi R8 Foto: iAuto.lv

Audi R8 Foto: iAuto.lv

Audi R8 Foto: iAuto.lv

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 1.decembris 2016 22:56
1 0 Atbildēt

Man patīk ka nosaukuma maiņas iemesls te tiek pamatots ar līdzīgu buļļa sūdu kā tur tas raksts, kurā vēlme nosaukt škodas pseidodžipu kaut kāda lāča vārdā tika pamatota ar kaut kādu līdzību ar tiem lāčiem - laikam tie lāči tāpat kā škodas pseidodžips patērē benzīnu vai dīzeļdegvielu.

Patiesā nosaukuma maiņas iemesls ir skaidrs un loģisks vienkārši izlasot šitento raksteli - tāds pats kā tas, kāpēc japāņu Matsushita izlēma pārsaukties sava pazīstamā brenda vārdā par Panasonic - jo labi ja desmitais zina kas ir matsushita, kamēr panasonic ir dzirdējis katrs. Te tāpat - quattro GMBH nodarbojas ar RSmašīnu ražošanu un tamlīdzīgām nodarbēm, bet audī var saturēt pareizo piedziņu arī bez šitentā apakškantora iesaistes un kopā ar neinteresantiem motoriem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti