"Honda Civic" desmitā paaudze starta lauciņā (+ foto) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.februāris 2017 12:54

Eiropas dīleru centri gatavojas "Honda Civic" jaunās paaudzes uzņemšanai. Vācijas tirgū tā startē 18.martā, cena – sākot no 19 990 eiro.

"Honda" kompaktais modelis, kas sasniedzis nu jau desmito paaudzi, šoreiz izstrādāts pilnīgi no jauna. Piecdurvju versijā tas ir 130 mm garāks, 30 mm platāks un 20 mm zemāks. Riteņu garenbāze pastiepusies par 30 mm, no konstrukcijas svara “nomesti” 16 kg, bet virsbūve padarīta par 52% izturīgāka prêt vērpi.

Pircējam tiks piedāvātas divas "Civic" versijas:  versija “S” ar 1,0 litru 129 Zs turbo motoru un versija “Sport” ar 1,5 litru 182 Zs spēcīgu turbo motoru. Pirmajā gadījumā automašīnas cena ir 19 990 eiro, otrā – 27 960 eiro.

Vēlāk "Honda Civic" cienītājiem tiek solīta sportiskā "Type R" modifikācija un pārskatāmā nākotnē arī “Civic Tourer” universāls.

 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
nomiks 8.februāris 2017 11:19
5 1 Atbildēt

Dizains, pirmām kārtām. Tā, protams, ir gaumes lieta. Salīdzinājumā ar Civic, gan Corolla, gan Avensis man šķiet pārāk konservatīvi un garlaicīgi. Hondā tomēr jūtams kaut kāds nākotnes pieskāriens, kā pietrūkst Toyotā.

Uzticamības ziņā gan Honda, gan Toyota ir līdzīgas.

Man personīgi izvēle starp Honda vai Toyota bija 3 reizes:

1) kad 2008. gadā bija jāizvēlas starp CR-V un RAV-4,

2) kad 2015. gadā bija jāizvēlas starp CR-V un RAV-4,

3) kad 2017. gadā bija jāizvēlas starp Jazz un Yaris.

Visās reizēs izvēlējos Hondas!

rudens68 8.februāris 2017 22:42
4 0 Atbildēt

Kanibals

Mans komentārs sanāca drusku maldinoš ar vārdu BEIDZOT . Tavs formulējums atbilstošāks . Arī es domāju ,ka apzināti vilcinājās .

Tik nezin kā vis pavērsīsies patreiz vēl nerimstošajā dīzeļ izmešu skandālā . Varbūt mainīs/mīkstinās tās "eco "prasības vai ar sparu metīsies elektro virzienā

es 8.februāris 2017 15:17
4 0 Atbildēt

Par uzticamību vairs nav taisnība. Toyota jau kādus gadus 4 krīt ārā no uzticamo auto saraksta.

Hondai ir daudz labāki motori kā Toyota - ļoti elastīgi un salīdzinoši dinamiski un vienlaicīgi izturīgi.

Salīdzinot ar Toyota, Honda ir būvēta ar fokusu uz Direct feel. Stūre, pedāļi, kaste, sēdpozīcija dod tiešu feedback no ceļa. Man piemēram patīk. Viss strādā precīzi un asi. Piem slidenu laiku uzreiz var just uz stūres feedback. Toyota viss šis ir izsmērēts, motors kusls.

Tās Hondas īpašības gan nekādi neattiecas uz jamo SUViem - tur viss šis ir pazaudēts un manuprāt viņiem nevajadzētu SUVus ražot (jeb nodot tos franšīzē kautkādam Nissan vai Chrysler).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti