Par 13 cm garāks un speciāli Ķīnas tirgum – "BMW" 1.sērijas sedans Ķīnas tirgum (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.februāris 2017 15:03

"BMW" uzsācis speciāli Ķīnas tirgum radītā 1.sērijas sedana tirdzniecību. Jaunais modelis izstrādāts sadarbībā ar Ķīnas partneriem un ir par 13 cm garāks salīdzinājumā ar mums zināmo 1.sērijas hečbeku.

1.sērijas sedana garums ir 4456 mm – par 2 mm mazāk nekā "Audi A3" sedanam vai 25 mm vairāk nekā 2.sērijas "Coupe", savukārt riteņu bāzes garums (2670 mm) ir analogs 2.sērijas "Active Tourer" modelim.

Motoru piedāvājumā 1,5 litru trīscilindru 136 ZS agregāts, kas tiek uzstādīts bāzes versijai, bet 2,0 litru 231 ZS turbo dzinējs, kas savienojumā ar 8AK var nodrošināt 6,8 sekunžu paātrinājumu līdz simtam un maksimālo ātrumu 250 km/h, tiek iebūvēts sedana topversijai. Šiem agregātiem pa vidu nostājas 2,0 litru motora 192 Zs versija, kas arī tiek kombinēta ar 8AK, kamēr bāzes versijas motora sadarbības partneris var būt tikai automātiskā kārba ar sešām pakāpēm.

Tāpat kā 1.sērijas hečbeks, arī sedans lepojas ar "BMW" modeļiem tradicionālām vērtībām – augstu apdares kvalitāti, mūsdienīgām palīgsistēmām un priekšzīmīgu vadāmību, ieskaitot braukšanas programmu izvēli ar trīs rūpnīcas algoritmiem "Comfort", "Sport" un "Eco Pro".

Neskaitot bāzes versiju, pircējs varēs izvēlēties vēl divas aprīkojuma komplektācijas – "Sport Line" un "Luxury Line".

Foto: Publicitātes attēls

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 28.februāris 2017 15:19
3 0 Atbildēt

Pat priekš ķīniešiem standarta 1.sērija ir pārāk maza.

msh 28.februāris 2017 17:42
1 0 Atbildēt

Var redzēt ka tev nav sajēgas par ķīniešu gaumi. Paskatoties ko fofāgens ķīnā ražo, ir ļoti uzkrītoši ka ķīniešiem patīk sedani, ne par velti fofāgens ķīnā ražo trīs dažādus passāta sedanus, vienu no tiem pagarinātu. Te vienkārši bembija golfa konkurentam uztaisīja džetas ekvivalentu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti