2,4 miljoni dolāru - pārdots visdārgākais "McLaren P1"; līdzekļi ziedoti labdarībai (+ foto) 19

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.marts 2017 12:02

"Gooding & Company" rīkotajā izsolē Floridā, ASV britu superauto "McLaren P1" pārdots par 2 miljoniem 392 500 dolāru, uzstādot augstākās cenas rekordu šī modeļa spēkratiem.

Pirmais un vienīgais automobiļa īpašnieks 963 Zs jaudīgo hibrīda sporta auto iegādājās 2015.gadā. Noformējot pasūtījumu, viņš izvēlējās "Professor 2 Blue" zilas krāsas virsbūvi ar īpašas konstrukcijas sēdekļiem, kas līdzinās tiem, kas iebūvēti "Ferrari 365 GTB/4 Daytona". Tiek apgalvots, ka šādas izmaiņas salonā esot veiktas tikai diviem "P1" eksemplāriem. Vēl īpašnieks vēlējās, lai saulessargu blakussēdētāja pusē greznotu uzraksts “You look beautiful” (tu izskaties brīnišķīgi).

Neraugoties uz to, ka automašīnas nobraukums ir tikai 1800 km, īpašnieks nolēmis no tās šķirties, bet visus iegūtos līdzekļus novēlējis Rouz-Halmanas universitātei Indiānā, kur pats savulaik mācījies.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 16.marts 2017 12:30
5 0 Atbildēt

Varbūt tagad Willow Springs trasē Mc larenam sanāks apdzīt porše un DODGE Viper?

...

Bet BMW patiešām no skaudības rauj kulakā. Ne tikai Amerika, japāna, itāļi priekšā, bet pat angļi...

viencexperc 16.marts 2017 12:58
4 0 Atbildēt

Trases parāda īsto veiktspēju. Uz ielam ,pie noteiktiem apstākļiem pat ar opel cadet var apdzīt 5 litrīgo mersedesu, bet tas nenozīmē, ka opelis būs labāks.

Bet nabagi tā jau arī sevi mierina, ka ja es no luksafora līdz luksaforam "ieliku" kaut kam ( bieži pat tas otrs nemaz nezin, ka notiek Battls) tad es neesmu lūzeris ar lētu lūzni.

Nomierinies. Neviens jau nesaka, ka tavs vecais lūznis ir sūds. Nomierinies. Ir vēl sūdīgāki auto, piemēram - reno.

Man no visiem vāciešiem BMW ir otrajā vietā aiz MB. Pat pirms porše. Pat vairāk pateikšu - 2,ajā vietā no visiem Eiropas sūdiem.

Bet nepirktu tapēc, ka asociējas ar lētiem, veciem lūžņiem - gopņikiem "odidos" kostīmos un 2 litru alus pudelēm

viencexperc 16.marts 2017 13:33
4 0 Atbildēt

Pirmkārt, šos auto šķir 6 gadi. un 10 000 eiro. Tos nevar salīdzināt.

Bet ja tu gribi, tad jāsalīdzina pret 2004 gada BMW. Piemēram pret šito.

www.ss.lv/msg/lv/transp...530/epkgn.html

viennozīmīgi es ņemtu kraisleri.

Tas ir kraislers - gangsteru auto, kas labi izskatās, labi brauc, ir pietiekoši ērts un liels. Ar viņu var aizbraukt pat 500 km un nenogursi. jauda - 253 zs, 7,6 sekundēs līdz simtam. Aizmugures piedziņa, var labi drifrēt un braukt uz operu.

Bet otrs -

ne ar ko neatšķiras no 1000 eiro veca sūda, uz kuru visi skatās ar nožēlu. Un pat uz operu ar tādu neaizbrauksi, jo būs kauns novietot pat blakus kakašķim.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti