"AvtoVAZ" pārdošanas apjomi Eiropā februārī auguši par 44 procentiem 12

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto.lv | 17.marts 2017 11:17

Februārī "AvtoVAZ" Eiropas tirgū realizējis 346 jaunus "Lada" automobiļus, kas ir par 43,6 procentiem vairāk nekā 2016.gada februārī.

Krievu mediji atzīmē, ka "Lada" spējusi apsteigt vairākus pazīstamus autoražotājus, piemēram, "Chevrolet", kas februārī pārdevis vien 140 automašīnas, fiksējot realizācijas kritumu 60% apmērā.

Vācijā nopērkamo "AvtoVAZ" modeļu klāstam no šā gada februāra pievienojās "Lada Vesta", kas eksportam tiek piegādāts versijā ar 1.6 litru 106 Zs benzīna dzinēju un piecu pakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. Vācijas tirgū "Lada Vesta" bāzes versijā maksā 12 490 eiro. 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 17.marts 2017 12:25
9 11 Atbildēt

Nu bet kam Eiropā ir vajadzīgas pagājušā gadsimta tehnoloģijas? Pat Ladas tagad ir modernākas par chevrolet. No Eiropas chevroletam nācās aiziet dēļ mazspējas, pamatīgas inženieru mazspējas... Labi ka opeli nenorāva līdzi mēslainē. Nu kam Eiropā ir vajadzīgi apkures katli uz riteņiem?

viencexperc 17.marts 2017 11:37
8 5 Atbildēt

Lada jau tā pati dacia vien ir.

Pilna Eiropa ar bēgļiem - nabagiem laimesmeklētājiem, tāpēc pērk visādus sūdus. Katru gadu Eiropas pirktāko auto tops paliek aizvien nabagāks.

Kas būs pēc 10 gadiem?

Eiropas pirktākais auto būs Tata un Lifan.

viencexperc 17.marts 2017 12:13
6 11 Atbildēt

Asv pirktākais ševrolē februārī bija silverado, pasaulē - malibu.

Bet no nabagu eiropas ševrolets aizgāja. Kopš 2004 gada iepludināja sūdus -no daewo. Pēc loģikas - braucat ar mēsliem - saņemiet!

Citi korejas sūdi - hjundai un kia taču aizgāja. Toreiz tie bija tādi paši kā daewo. Tik pat debili. Tagad nekā laba nav, bet tad bija tādi paši kā daewo.

Bet ševrolets noriskēja uzlikt tiem sūdiem savu emblēmu. Un viss. Lai gan daewo ķēra eiropā uz nebēdu, visi zinān, ka Eiropā mīl mazus sūdus, ševrolets iedragāja savu reputāciju. Pat uz camaro priekš Eiropas tirgus beidza likt ševrolet emblēmu, jo cilvēki redzēja daewo. Ar volt, cruse un orlando bija daudz maz veiksmīgi, bet

Sevišķi neveiksmīgi bija pēdējie modeļi - aveo un trax.

Tad ševrolets nolēma pamest eiropu un pārdot opeli.

Nemāk tāda kompānija ražot ekonomiskus sūdus. Tahoe, camaro, suburban, silverado, tā ir viena lieta, bet plastmasas bērnu mašīnas, nemāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti