"Volkswagen Crafter" dvīņubrālis dodas pasaulē 8

 
iAuto | 10.aprīlis 2017 7:10

Mēnesi pēc tam, kad tika dots komerctransportlīdzekļa "MAN TGE" tirdzniecības starts, "Volkswagen" rūpnīcā Polijas Vžesņā no konveijera noripojis pirmais sērijveida eksemplārs.

Automobilis ar kārtas numuru 01 ir sudrabkrāsas kravas furgons ar īso riteņu bāzi un augsto jumtu. Zināms, ka tas dosies uz Vāciju, lai savu turpmāko darba dzīvi pavadītu "MAN" kompānijas rūpnīcā Minhenē.

Tehniskie dati liecina, ka "MAN TGE" versijā ar augsto jumtu ir 6 m garš un apveltīts ar 10,7 kubikmetru kravas telpu, bet motortelpā tam atrodas 2,0 litru dīzeļdzinējs ar 140 Zs jaudu.

Tehniskā ziņā "MAN TGE" neatšķiras no "Volkswagen Crafter", kas arī tiek ražots jau pieminētajā "Volkswagen" rūpnīcā Vžesņā.   

Foto: Publicitātes attēls

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zemesgramata 10.aprīlis 2017 11:57
8 3 Atbildēt

Tev smiekli nenāk?

viencexperc 10.aprīlis 2017 11:35
6 11 Atbildēt

Tādus busus pērk totāli ekonomisti un tirāni, kuri paši ar tādiem nebrauc, bet iesmērē saviem padotajiem - duraciņiem. Ar tiem braukt ir tik neērti, ka tu nesaproti - tu stāvi vai sēdi.

Daudz labāk pirkt ir amerikāņu pikapus, piemēram f350 - super duty ar jumtu uz bagāžas nodalījumu.

Kravnesība gandrīz tā pati, jauda daudz labāka, ātrāks, ērtāks, var būt pat 4x4. Tikai patēriņš par puslitru lielāks un ktavas telpa kubikmetros nedaudz mazāka.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti