"Volkswagen Crafter" dvīņubrālis dodas pasaulē 8

 
iAuto | 10.aprīlis 2017 7:10

Mēnesi pēc tam, kad tika dots komerctransportlīdzekļa "MAN TGE" tirdzniecības starts, "Volkswagen" rūpnīcā Polijas Vžesņā no konveijera noripojis pirmais sērijveida eksemplārs.

Automobilis ar kārtas numuru 01 ir sudrabkrāsas kravas furgons ar īso riteņu bāzi un augsto jumtu. Zināms, ka tas dosies uz Vāciju, lai savu turpmāko darba dzīvi pavadītu "MAN" kompānijas rūpnīcā Minhenē.

Tehniskie dati liecina, ka "MAN TGE" versijā ar augsto jumtu ir 6 m garš un apveltīts ar 10,7 kubikmetru kravas telpu, bet motortelpā tam atrodas 2,0 litru dīzeļdzinējs ar 140 Zs jaudu.

Tehniskā ziņā "MAN TGE" neatšķiras no "Volkswagen Crafter", kas arī tiek ražots jau pieminētajā "Volkswagen" rūpnīcā Vžesņā.   

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 10.aprīlis 2017 11:06
0 0 Atbildēt

Interesanti, kā būs ar MAN cenu pozicionējumu pret VW Crafter?

viencexperc 10.aprīlis 2017 11:35
6 11 Atbildēt

Tādus busus pērk totāli ekonomisti un tirāni, kuri paši ar tādiem nebrauc, bet iesmērē saviem padotajiem - duraciņiem. Ar tiem braukt ir tik neērti, ka tu nesaproti - tu stāvi vai sēdi.

Daudz labāk pirkt ir amerikāņu pikapus, piemēram f350 - super duty ar jumtu uz bagāžas nodalījumu.

Kravnesība gandrīz tā pati, jauda daudz labāka, ātrāks, ērtāks, var būt pat 4x4. Tikai patēriņš par puslitru lielāks un ktavas telpa kubikmetros nedaudz mazāka.

Zemesgramata 10.aprīlis 2017 11:57
8 3 Atbildēt

Tev smiekli nenāk?

core 11.aprīlis 2017 21:56
0 0 Atbildēt

Nē, viņš ir prātā tāds vājāks, un pats tam tic ko raksta

kasinsh79 10.aprīlis 2017 12:46
0 0 Atbildēt

Gan jaunais Crafter, gan jaunais Sprinter patiesībā ir ļoti komfortabli busi arī autovadītājam (lasi - strādniekam jeb padotajam). Esmu ar abiem braucis pie stūres, ļoti patīkama vadāmība pie visai labas dinamikas. Abi modeļi ir soli pirms visiem citiem, tāpēc likumsakarīgi būtu saprast MAN lomu milžu cīņā.

viencexperc 10.aprīlis 2017 12:52
0 4 Atbildēt

Ikdienā braucot ar vw, audi vai citu nabagu autiņu, iekāpjot šajos sūdos, liekas ka tik pat ērti.

Pēteris 10.aprīlis 2017 16:23
0 0 Atbildēt

Sprinter un Crafter līdz 2016. gada beigām praktiski bija viens un tas pats, jeb Sprinter, fasāde tik cita. Jaunais, pēdējais Crafter ir patstāvīgs VW ražojums. MAN ir VW grupā, nav brīnums, ka šādi sadarbojas. Nisan, Opel arī izmanto Renault Master, tik emblēmu nomaina. MAN zināms, kā kārtīgu vilcēju ražotājs, nolēma papildināt modeļu klāstu ar mazajiem kraviniekiem. Āzijā MAN vilcējiem kabina VW emblēmu, atpazīstamāka marka. Nebūs brīnums, ja Crafter vel Scania emblēmu uzkarinās.

Visvaldis 11.aprīlis 2017 21:49
0 0 Atbildēt

Autobūve Polijā? ļubļjanā jau pietiekoši brāķa saražoja,kas bija lētāks par mūsu Latvijām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti