T-Roc - jaunais krosovers uz Volkswagen Golf bāzes gandrīz bez maskas (+ foto) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no Auto-Motor-Und-Sport.de

iAuto | 11.aprīlis 2017 11:31

Vācu izdevums Auto-Motor-Und-Sport.de savā interneta vietnē ievietojis Volkswagen jaunā krosovera attēlus, kuros Golf saimes pārstāvis redzams gandrīz bez maskas.

Minētais izdevums raksta, ka T-Roc ir krosovera pagaidu nosaukums, kas tiek izmantots modeļa sagatavošanas procesā, savukārt sērijveida produkcijai vācu kompānija patentu birojā rezervējusi divus nosaukumus: Timber un Teracor.

Zināms, ka jaunais krosovers ir 4,30 m garš, apveltīts ar 412 litru bagāžnieku un klīrensu, kas ir par 15 mm augstāks nekā Golf hečbekam. Bezceļu iekarošanai palīdzēs pilnpiedziņa, piekare ar regulējamiem amortizatoriem un liela izmēra riteņi, savukārt griezes momentu tiem novadīs ar sešu pakāpju manuālās vai DSG automātiskās transmisijas palīdzību.

Automašīna tiks ražota uz MQB modulārās platformas, bet vēlāk tam pievienosies modelis ar elektrisko piedziņu, kam Volkswagen izveidojis atsevišķu platformu MEB.

Benzīna modeļa bāzes versija tiks aprīkota ar 1,0 litru trīscilindru agregātu, kas attīsta 115 Zs, vēlāk kļūs pieejams četru cilindru motors ar 1,5 litru tilpumu un 150 Zs jaudu. Būs arī universālais Volkswagen “ierocis” – 2,0 litru dzinējs ar 190 līdz 400 Zs jaudu, kas jaudīgākajā variantā varētu tikt pataupīts krosovera iespējamai GTI modifikācijai (par to vēl tiek lemts). Dīzeļa versijām sagatavoti 1,6 un 2,0 litru TDI agregāti ar 115 un 150 Zs, bet alternatīvo degvielu cienītājiem būs jāpagaida krosovera variants, kas darbosies ar CNG gāzi.

Uz VW Golf bāzes veidotā krosovera pirmizrāde paredzēta septembrī, Frankfurtes Starptautiskās autoizstādes laikā.

Auto-Motor-Und-Sport žurnālisti domā, ka Volkswagen krosovera cena sāksies no atzīmes 20 000 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 11.aprīlis 2017 15:25
3 0 Atbildēt

60 gadīgi pensionāri pieliks pamperus no prieka.

es 11.aprīlis 2017 15:21
1 0 Atbildēt

Uggggggly!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti