T-Roc - jaunais krosovers uz Volkswagen Golf bāzes gandrīz bez maskas (+ foto) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no Auto-Motor-Und-Sport.de

iAuto | 11.aprīlis 2017 11:31

Vācu izdevums Auto-Motor-Und-Sport.de savā interneta vietnē ievietojis Volkswagen jaunā krosovera attēlus, kuros Golf saimes pārstāvis redzams gandrīz bez maskas.

Minētais izdevums raksta, ka T-Roc ir krosovera pagaidu nosaukums, kas tiek izmantots modeļa sagatavošanas procesā, savukārt sērijveida produkcijai vācu kompānija patentu birojā rezervējusi divus nosaukumus: Timber un Teracor.

Zināms, ka jaunais krosovers ir 4,30 m garš, apveltīts ar 412 litru bagāžnieku un klīrensu, kas ir par 15 mm augstāks nekā Golf hečbekam. Bezceļu iekarošanai palīdzēs pilnpiedziņa, piekare ar regulējamiem amortizatoriem un liela izmēra riteņi, savukārt griezes momentu tiem novadīs ar sešu pakāpju manuālās vai DSG automātiskās transmisijas palīdzību.

Automašīna tiks ražota uz MQB modulārās platformas, bet vēlāk tam pievienosies modelis ar elektrisko piedziņu, kam Volkswagen izveidojis atsevišķu platformu MEB.

Benzīna modeļa bāzes versija tiks aprīkota ar 1,0 litru trīscilindru agregātu, kas attīsta 115 Zs, vēlāk kļūs pieejams četru cilindru motors ar 1,5 litru tilpumu un 150 Zs jaudu. Būs arī universālais Volkswagen “ierocis” – 2,0 litru dzinējs ar 190 līdz 400 Zs jaudu, kas jaudīgākajā variantā varētu tikt pataupīts krosovera iespējamai GTI modifikācijai (par to vēl tiek lemts). Dīzeļa versijām sagatavoti 1,6 un 2,0 litru TDI agregāti ar 115 un 150 Zs, bet alternatīvo degvielu cienītājiem būs jāpagaida krosovera variants, kas darbosies ar CNG gāzi.

Uz VW Golf bāzes veidotā krosovera pirmizrāde paredzēta septembrī, Frankfurtes Starptautiskās autoizstādes laikā.

Auto-Motor-Und-Sport žurnālisti domā, ka Volkswagen krosovera cena sāksies no atzīmes 20 000 eiro.

 
Visi komentāri
 
es 11.aprīlis 2017 15:21
1 0 Atbildēt

Uggggggly!

viencexperc 11.aprīlis 2017 15:25
3 0 Atbildēt

60 gadīgi pensionāri pieliks pamperus no prieka.

Ilgi domāju... 11.aprīlis 2017 19:50
0 0 Atbildēt

Divreiz pārlasīju, ilgi domāju. Beidzot sapratu: Golf saimes pārstāvis pirmajā bildē nostājies aiz auto (viņam redzama tikai mugura) un tādēļ redzams gandrīz bez maksas. Desa veikalā arī ir gandrīz bez maksas, kamēr nav doma to pirkt. Un kuram pie mums alga gandrīz bez maksas sākas no 20 000 ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti