Par 2017.gada Pasaules auto kļuvis Jaguar F-Pace 19

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.aprīlis 2017 19:07

Ņujorkas motoršova priekšvakarā noskaidroti 2017.gada labākie auto modeļi. Galveno titulu „Car of the Year 2017” ieguvis Jaguar F-Pace, kas ticis pie galvenās balvas arī labākā dizaina kategorijā.

Cīņā par galveno titulu britu krosovers pārspējis Audi Q5 un Volkswagen Tiguan, bet dizaina vērtējumā apsteidzis Mercedes-Benz S-Class kabrioletu un Toyota C-HR krosoveru.

Par labāko pilsētas automobili žūrija atzina elektrisko BMW i3, luksusa auto kategorijā uzvarēja Mercedes-Benz E-Class, kas žurnālistiem patika labāk par BMW 5-Series un Volvo S90/V90.

2017.gada labākais sporta auto ir Porsche 718 Boxster/Cayman, kas uzveica McLaren 570S un Audi R8 Spyder, bet videi draudzīgākā automobiļa balva tikusi Toyota Prius Prime.

Atgādināsim, ka pērn laurus plūca Mazda MX-5, kas par galveno titulu finālā cīnījās ar Audi A4, Mercedes-Benz GLC, Cadillac CT6, Mazda CX-3, Jaguar XE un Land Rover Discovery Sport.

 

 

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.aprīlis 2017 1:17
5 2 Atbildēt

Kā notika šis konkurss?

Kurš pārstāvēja Latviju? Kādu gada auto izvēlējās Burkina Faso?

Man neticās, ka Vanuatu republika, Zaira, Togo un citas tāda attīstības līmeņa valstis izvēlējās tādu auto, kā gada auto. Ņemot vērā, ka lielākā daļa valstu sev kā gada auto izvēlētos Toyota pikapu vai ševrolē, domāju, ka šis tituls ir kārtējais debīlisms.

Krišjānis 13.aprīlis 2017 16:48
4 0 Atbildēt

Pelnīti, auto patiešām izskatīgs

viencexperc 14.aprīlis 2017 10:20
4 2 Atbildēt

Ja konkurss saucas " PASAULES gada auto" . Pasaulē ir 195 valstis. Tātad, tajā žūrijā vajadzēja sēdēt vismaz 195 cilvēkiem. Vai rīkot kā eirovīzijas balsojumu, vai noteikt kurš auto uzvarēja biežāk. Bet tā taču nebija.

Latvijā uzvarēja škoda kodiaq, Eiropā pižiks 3008, japānā subaru impreza, asv - chevraļots bolt ( elektriskais)...

Bet pasaulē uzvarēja - jaguārs.

Kas par h... ????

Tāpēc interesējos - kā tas konkurss notika. Es gribu sataisīt konkursu - galaktikas gada auto. Tas, kurš man vairāk samaksās, būs uzvarētājs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti