BMW 8.sērijas kupeja – koncepta attēli tīmeklī (+ foto) 10

 
iAuto | 25.maijs 2017 11:59

Globālajā tīmeklī nonācis BMW jaunās 8.sērijas kupejas modifikācijas koncepta pirmais attēls. Automobiļa pirmizrāde paredzēta 26.maijā, Concorso d’Eleganza Villa d’Este pasākuma ietvaros, bet sērijveida modelis tiks parādīts 2018.gadā.

8.sērija BMW modeļu gammā aizstās 6.sēriju, savukārt šo nosaukumu bavārieši varētu izmantot lielajam hečbekam, kas patlaban pazīstams kā 5.sērijas GT modelis.

8.saimei būs vairākas modifikācijas, ieskaitot kupeju, kabrioletu un kupejveidīgu sedanu, kā arī vairākas versijas, par ko liecina jau labu laiku iepriekš rezervētie nosaukumi ar indeksu 825, 830, 835, 850, 845, 860, M850 un M8.

Plānots, ka par jaudīgāko 8.sērijas modifikāciju kļūs M-modelis, ko aprīkos ar astoņu cilindru Twin-turbo motoru, kas attīstīs aptuveni 600 Zs un 100 km/h varēs sasniegt četrās sekundēs.

 

Foto: Ekrānšāviņš no Motor.ru

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
asd 25.maijs 2017 14:29
5 0 Atbildēt

Domā varēsi sakasīt priekš 0.5?

viencexperc 25.maijs 2017 13:52
2 4 Atbildēt

nekas, drīz iznāks 0.5 tā sērija.

viencexperc 25.maijs 2017 15:04
2 4 Atbildēt

pārāk dārgi tie koncepti sanāktu ražošanā.

Un komunisma valstīs visam ir jābūt vienādam. Ja kaimiņam ir 1.ā sērija, tev x6, tad tas būs buržuiski, ja viņi būs dažādi. Kā tas var būt, ka visi uzreiz redzēs, ka tev ir x6. Tu esi bagāts, bet kaimiņš nabags. Īstiem komunistiem ir viss vienāds. Tev X6 bet vizuāli viņš neatšķiras no pirmās sērijas, vai trešās.

Un vēl tāds sīkums, ka cena. Jebkuru auto var būvēt uz jebkuras līnijas, pamainot minimāli iestatījumus. Tādā veidā var kāst naudu no zombētiem idiņiem, kuri pirks tādus vienādus komunistiskus auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti