Jaunā Nissan X-Trail veiksmes stāsta nodaļa sāksies UEFA Čempionu līgas finālā (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

Nissan Newsroom Latvia | 2.jūnijs 2017 18:14

Nissan X-Trail ir SUV automobiļu bestsellers pasaulē, un UEFA Čempionu līga ir pasaulē lielākās ikgadējās sporta sacensības. Vai gan varētu būt kāda labāka vieta un laiks jaunās Nissan X-Trail veiksmes stāsta nodaļas sākšanai kā ekskluzīvs pasākums tikai dažas stundas pirms fināla?

Atjauninātajā X-Trail – lielākajā Nissan krosoveru klāsta modelī – ir iekļauti dažādi uzlabojumi, kas tā kvalitātes un izsmalcinātības līmeni paceļ vēl augstāk. Šo uzlabojumu vidū ir izteikts un robusts, jauns eksterjera dizains un augstas kvalitātes interjers ar pievilcīgām funkcijām un jaunām un inovatīvām tehnoloģijām, kas braukšanu padara vēl drošāku.

Jaunais X-Trail piedāvā arī uzlabotu praktiskumu. Līdzīgi kā “Real Madrid” vai “Juventus” spēlētājiem uzvarai nepieciešama kāju veiklība, jaunais Nissan X-Trail izceļas ar elektriski atveramo bagāžas nodalījuma durvju jauno brīvroku funkciju, kas automātiski atver bagāžas nodalījuma durvis, veicot vienkāršu kājas kustību zem aizmugurējā bampera vidusdaļas.

Šī izcili spējīgā krosovera ar piecām vai septiņām sēdvietām atjauninājumu pamatā ir klientu atsauksmes, un tas ir radīts, lai nostiprinātu savu pozīciju kā ideāls automobilis ģimenes piedzīvojumiem.

Uzlabojumi Nissan X-Trail priekšpusē ietver platāku “V-motion” priekšējo režģi un jaunu priekšējā bampera dizainu ar plašāku automobiļa virsbūves krāsojumu uz tā un ietver arī jaunu, spīdīgi melnu apdari.

Atjaunotie priekšējie lukturi ietver jaunu, mūsdienīgu X-Trail “bumeranga” formas dienas gaismas lukturu versiju. Starp halogēna un LED lukturiem ir lielākas dizaina atšķirības, kas pirmo reizi ietver arī adaptīvo priekšējo lukturu sistēmu. Miglas lukturi tagad ir taisnstūra formas, nevis apaļi.

Automobiļa aizmugurējam bamperim ir jauns, robustāks dizains ar hromētām detaļām, kas rada iespaidīgāku skatu. Aizmugurējo lukturu sistēma ir pilnībā atjaunināta ar LED lukturiem. Arī X-Trail profils ir papildināts ar jauna dizaina 17” un 18” vieglmetāla diskiem, kā arī izcilā Tekna aprīkojuma līmeņa hromētajām automobiļa virsbūves sānu uzlikām abu sānu durvju apakšmalā.

Papildus sešām iepriekšējā automobiļa modeļa versijas virsbūves krāsām ir pieejamas četras jaunas un izteiksmīgas krāsas – Orange Pearl, Red Pearl, Blue Pearl Merallic un Dark Brown Pearl.

Automobiļa salona atjauninājumi ietver jaunu “D” formas stūri, kas autovadītājam ļauj vieglāk iekāpt automobilī un izkāpt no tā. Ar jaunām, viegli lietojamām četrpakāpju vadības ierīcēm uz stūres, kas samazina autovadītāja skatiena novēršanas no ceļa laiku, tiek nodrošināts labāks skats uz automobiļa mērinstrumentu rādījumiem. Jaunā Nissan X-Trail stūre tagad ir pieejama arī ar apsildīšanas funkciju.

Automobiļa salona apdarē ir izmantoti jauni materiāli, arī sēdekļi tagad ir apšūti ar augstākas kvalitātes ādu. Pirmo reizi gan priekšā, gan aizmugurē ir pieejami apsildāmi sēdekļi. Tekna aprīkojuma līmenī izvēlei ir pieejams melns ādas interjers vai brūns ādas interjers ar divu toņu apdari.

Atsaucoties uz klientu pieprasījumu pēc augstākas kvalitātes audio sistēmas izvēles, Tekna aprīkojuma līmenī tagad standarta aprīkojumā ir iekļauta Premium BOSE audio sistēma ar astoņiem skaļruņiem. Tā ir vispilnīgākā audio sistēma, kādu Nissan jebkad ir piedāvājis automobiļos Eiropā.

Digitālās audio apraides (DAB) funkcija jaunajā Nissan X-Trail tagad ir kļuvusi par standarta aprīkojumu, un NissanConnect multimediju un navigācijas sistēmai tagad ir jauna skārienjutīgā ekrāna lietotāja saskarne, kas, vairāk līdzinoties aplikācijai, tās lietošanu padara vēl ērtāku. Automobilim ir arī jauna haizivs spuras tipa jumta antena, kas nodrošina labāku uztveršanu un vairo pievilcīgumu.

Jaunā Nissan X-Trail universālais interjers to padara par ideālu automobili piedzīvojumus alkstošām ģimenēm. Automobiļa salons ir plašs un ērts, un otrajā sēdekļu rindā sēdošajiem tiek nodrošināta šajā segmentā plašākā vieta ceļgaliem. Automobilis ir aprīkots arī ar pārdomātiem uzglabāšanas risinājumiem un praktiskām funkcijām, piemēram, otrās sēdekļu rindas bīdīšanas un atgāšanas funkciju.

Atjaunotais automobiļa salons nodrošina jaunajam Nissan X-Trail vēl ietilpīgāku bagāžas nodalījumu – automobiļa versijai ar piecām sēdvietām bagāžas nodalījuma ietilpība no 550 l (VDA) tagad ir pieaugusi līdz 565 l (VDA). Ja visi sēdekļi ir nolocīti, kopējā bagāžas pārvadāšanas ietilpība pieaug līdz 1996 l.

Visu jauno Nissan X-Trail bagāžas nodalījums ir aprīkots ar inovatīvo bagāžas izvietošanas sistēmu, kas plauktus un sadalītājus bagāžas nodalījumā ļauj izkārtot deviņās dažādās konfigurācijās. Šī sistēma palīdz izveidot arī apslēptu nodalījumu, kurā paslēpt vērtīgākās mantas prom no svešām acīm, un padara Nissan X-Trail par ideāli piemērotu automobili atpūtas braucieniem kopā ar ģimeni.

Autovadītājiem, kas vēlas vairāk iespēju un brīvības, 2018. gadā būs pieejams jaunais Nissan X-Trail ar ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju. ProPILOT autonomās vadības tehnoloģija nodrošinās automobiļa autonomu stūrēšanu, akselerāciju un bremzēšanu vienā lielceļa braukšanas joslā intensīvas satiksmes apstākļos un ātrgaitas kruīzā.

Tā ir viena no daudzajām Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijām, kas būs pieejama jaunajā Nissan X-Trail. Citas Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijas ietver, piemēram, inteliģento ārkārtas bremzēšanas sistēmu ar gājēju atpazīšanas tehnoloģiju un brīdinājumu par satiksmi aizmugurē (Rear Cross-Traffic Alert), kas, autovadītājam braucot atpakaļgaitā, ar vizuālu un skaņas brīdinājumu brīdina par tuvojošos automobili.

Jaunais Nissan X-Trail saglabā savu trīs efektīvo dzinēju klāstu, ieskaitot 2,0 litru 177 ZS dīzeļdzinēju, kas tika laists klajā pērn. Klienti var izvēlēties savām vajadzībām vispiemērotāko X-Trail versiju – ar benzīna dzinēju vai kādu no divām dīzeļdzinēja versijām, 6 pārnesumu manuālo vai Xtronic automātisko pārnesumkārbu, 2WD vai 4WD piedziņu un 5 vai 7 sēdvietu versiju.

 

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 3.jūnijs 2017 13:25
1 0 Atbildēt

Man arī patīk, un tā oranžā krāsa arī laba

nordic 3.jūnijs 2017 18:34
1 0 Atbildēt

Beidzot arī daudzu gaidīts ņiprāks motors piedāvājumà.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti