"Brabus" izgatavojis ātrāko kabrioletu pasaulē (+ foto) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 4.septembris 2017 7:01

Vācu kompānija "Brabus" Frankfurtes autoizstādē no 14.09) gatavojas prezentēt modeli "Rocket 900", kas pēc ražotāja apgalvojuma ir ātrākais četrvietīgais kabriolets pasaulē.

Uz "Mercedes-Benz S65 Cabriolet" bāzes izgatavotais "Rocket 900" var sasniegt vairāk nekā 350 km/h, bet ieskrējiens līdz 100 km/h ilgst 3,9 sekundes. Šādus tehniskos parametrus tam nodrošina 12 cilindru motors, kura darba tilpums no standarta 6,0 litriem palielināts līdz 6,3, jauda no 630 Zs pieaugusi līdz 900 Zs, bet maksimālais griezes moments tagad sasniedz 1500 apgr/min, kas elektroniski tiek ierobežots līdz 1200 apgr/min.

Tandēmā ar pārbūvēto motoru strādā modificēta septiņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba un "Brabus" aizmugurējais diferenciālis, kas klasiskās piedziņas automobilim palīdz saglabāt stabilitāti līkumos.

Lai gan "Rocket 900" cena vēl nav nosaukta, zināms, ka pircējs varēs iegādāties jau gatavu automobili vai atvest savu "Mercedes-Benz S65 Cabriolet" uz pārbūvi.

 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 4.septembris 2017 9:56
6 0 Atbildēt

Tikai pastulbi komunisti šim tekstam galā var pierakstīt CO izmešus... ( jau jāsmejas par to, ka raksta degvielas patēriņu...)

viencexperc 4.septembris 2017 7:58
5 0 Atbildēt

Pirmkārt, nevis izveidojuši, bet pārbūvējuši. Jebkuru auto var izveidot superātru.

Otrkārt, tūlīt atnāks superkomunists, braukātājs ar 400 eiro vērtu žurku - "dsa", un pateiks, ka tas ir arhaistisks motors. Mūsdienīgas tehnoloģijas ir divlitru motors ar četrām turbīnām.

viencexperc 4.septembris 2017 9:43
5 0 Atbildēt

Tāpēc, ka ASV patīk "zīmēties". Piemēram, lūk korvete, kurai ir uzliktas turbīnas. Kopā 2400 zs. Pats padomā, nafigam? Bugatti inženieri strādāja gadu, lai 1000zs veironu sataisītu vadāmu, bet kā sataisīt vadāmu 2400 zs auto? Nekā! Tas ir tikai lai vipendritsa. Un ASV populāri dragresi, gan legālie, gan nelegālie. Tāpēc ir vēl viena vieta, kur izrādīties.

Vai, fūra ar rakešu dzinēju? Tu domā, ka tādu var uztaisīt vadāmu???? Tas nav reāli pat sanākot kopā visiem labākajiem pasaules inženieriem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti