No 20 300 eiro - "VW" atklāj krosovera "T-Roc" cenu un uzsāk pasūtījumu pieņemšanu (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.septembris 2017 9:06

Vācijas autobūves kompānija "Volkswagen" uzsāk pasūtījumu pieņemšanu no klientiem, kuri vēlas iegādāties kompaktās klases krosoveru “T-Roc”. Bāzes versijā tas maksās 20 300 eiro (cena Vācijas tirgū).

“T-Roc” savu pirmo iznācienu nosvinēja 23.augustā un tagad tas kļuvis pieejams pasūtīšanai. Bāzes versijā "Volkswagen" jaunākais modelis aprīkots ar 1,0 litru 115 ZS TSI benzīna motoru, kombinācijā ar priekšējo vai visu riteņu (papildmaksa) piedziņu. Neskaitot šo versiju, pircēja izvēlei tiek piedāvāts arī 2,0 litru benzīna un dīzeļa dzinējs. Pirmajā gadījumā tas attīsta 190 Zs un tiek komplektēts ar septiņu pakāpju DSG kārbu un 4Motion pilnpiedziņu, bet otrā – 150 Zs tādā pašā tehniskajā izpildījumā.

“T-Roc” ir būvēts uz MQB platformas un "Volkswagen" modeļu klāstā tiek pozicionēts segmentu zemāk nekā Tiguan. ”T-Roc” ir 4,234 mm garš (par 252 mm īsāks nekāTiguan) un tā riteņu garenbāze ir 2,603 mm. Pateicoties garākai riteņu bāzei, automašīnair viena no lielākajām savā klasē – salonā ērti jutīsies pieci pasažieri, savukārt bagāžnieka ietilpība ir no 445 līdz pat 1,290 litriem (ar nolaistiem sēdekļiem).

Pilnvērtīgākai ceļa izbaudīšanai braucējs varēs izvēlēties situācijai un noskaņojumam piemērotāko braukšanas režīmu "Street" un "Snow" , kā arī divus bezceļa iestatījumus: "Offroad" un "Offroad Individual". Papildinot ”T-Roc” ar adaptīvo piekares kontroli (DCC) un progresīvās stūrēšanas sistēmu, kas sākotnēji tika izstrādāta "Golf GTI" modeļos, varēs vēl vairāk personificēt braukšanas režīmus.

Baltijas tirgum paredzētos ”T-Roc” ražos rūpnīcā Setubalā, Portugālē (blakus Lisabonai). 

 

 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Konuss 18.septembris 2017 12:47
6 1 Atbildēt

Vai esi domājis pārcelties uz Štatiem? Tur Tev būtu riktīga paradīze - daudz lielu pikapu un maz komunistu automobiļu.

Bils 18.septembris 2017 12:59
6 1 Atbildēt

Tu jau sāc laist sviestu... Cik reizes esi bijis Portugālē? Man pēc 4-5 reizēm nojuka skaits +1x Madeirā.

Tici man, viņi ir pietiekami attīstīti!

viencexperc 18.septembris 2017 9:28
5 9 Atbildēt

VW pat savus golfa krosoverus ražos Portugālē. Ne tā kā autistu sapni Audi, kurus ražo Slovēnijā, Krievijā un citās banānu republikās.. Pat Portugali nevar nosaukt par attīstītu valsti, bet tomēr, tā jau nav nodzertā Krievzeme.

Kāpēc lai nepirktu T - Roc? Nopirkt divvietīgu krosoveri ir katra Eiropieša sapnis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti