Visparastākais „Zapītis” tiek pārdots par 60 000 eiro 23

 

Foto: Ekrānšāviņš no Mobile.de

iAuto | 29.novembris 2017 8:42

Vācu automobiļu tirdzniecības portālā „mobile.de” tiek piedāvāts automobilis „ZAZ-968M”, par kuru īpašnieks prasa iespaidīgu cenu - 60 000 eiro.

Tas ir visparastākais „zapītis” ar 50 zirgspēku motoru, kas no tagad jau vairs neeksistējošās ZAZ rūpnīcas nobraucis 1981.gadā. Augsto cenu pārdevējs no Polijas pamato ar to, ka automašīna ir pilnīgi jauna un tikpat kā nelietota. Uzskaitē tā atrodas kopš 1995.gada, taču nobraukums ir tikai 6 km. Visu šo laiku automobilis esot uzglabāts siltā garāžā un nesen tam nomainītas riepas un akumulators.

Piebildīsim, ka par šādu cenu var nopirkt, piemēram, pilnīgi jaunu "Audi S5 Coupe" ar 354 ZS (500 Nm) motoru.

 

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iciks 29.novembris 2017 10:53
8 2 Atbildēt

Tukši vaimanāt Tu māki visās tēmās un visu saukt par komunistu auto, kas nav ar plastmasām bagātīgi nokrauts amurikāņu pikaps.

Esi kādreiz zapī braucis? Es esmu. Pēc tam ģimenē ienācās nojāts 2. golfs, kas uz zapja fona likās reāls kosmoss. Ne man, visai ģimenei t.sk.

P.S. Tev šāds auto būtu kā reiz. Atskatīsies it visi. Nebūs neizteiksmīgs Audi S cik tur.

Aldis 29.novembris 2017 16:35
6 0 Atbildēt

es savu zaz ,kam nobraukums ir 55 kilometri butu ar mieru pārdot par 10.000

Lapsinieks 29.novembris 2017 20:16
5 1 Atbildēt

Negrab? Tu joko vai?

Salīdzinājumus studijā!

viencexpert vienkārši ir kaut, kāda trauma, lai gan pats pārvietojas ar vecu grand cherokee

Esmu ~2mēnešus braukājis ar f150 raptor (ss.lv vel nesen bija pārdošanā) - pirmajā brīdī wow auto, bet nu kvalitātes ziņā vnk drausmas, visas pogas uz tausti nepatīkamas, kaut kāda dīvaina čikstēšana no paņeļa, vadāmība stīvi neprecīza utt. Katrā ziņā komforta ziņā nesalīdzināms ar tiem pašiem vāciešiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti