Lada 4x4 piecdurvju modifikācija tagad arī Eiropā (+ FOTO) 32

 

Foto: Publicitātes attēls

21.decembris 2017 15:07

AvtoVAZ uzsācis piecdurvju modifikācijas piegādes Eiropas tirgum, Vācijā šis modelis maksās nepilnus 13 000 eiro.

Kopš 1977.gada ražotā Ņiva mūsdienās tiek saukta par Lada 4x4 parastajā versijā un par Urban nedaudz smalkākā ietērpā. Abi modeļi jau kādu laiku nopērkami arī Vācijā, bet tagad tiem pievienojas piecdurvju modifikācija.

Piecdurvju Lada 4x4 ir 4,24 m gara un apveltīta ar 420 litru bagāžnieku, kura tilpums pieaug līdz 780 litriem, ja nolaiž aizmugures sēdekļa atzveltni.

Zem motora pārsega atrodas 1,7 litru četrcilindru motors, kas attīsta 83 Zs pie 5000 apgr/min un 129 Nm pie 4000 apgr/min. un darbojas tandēmā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Bezceļos automobilim palīdz ne tikai pastāvīgā pilnpiedziņa, bet arī divpakāpju sadales kārba un diferenciāļa bloķētājs. Lada 4x4 maksimālais ātrums ir 137 km/h.

Ražotājs norādījis, ka automobilis var pārvarēt līdz pat 65 cm dziļus ūdens šķēršļus un 58% kāpumu.

Lada 4x4 piecdurvju versija maksā 12 990 eiro, 4x4 Urban ar alumīnija riteņu diskiem, virsbūves krāsas buferiem, elektriski regulējamiem un apsildāmiem spoguļiem, sēdekļu apsildi, dzērienu turētājiem un elektriskajiem stiklu pacēlājiem – 14 290 eiro. 

Foto: Publicitātes attēls

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DALJNOBOJS 21.decembris 2017 15:52
23 1 Atbildēt

kapēs nav crash testa, te Euro NCAP nesen izdirsināj pa pilno FIAT punto jo tam nav drošības palīg sistēmu, auto nez kāpēc šo rakstu nelika. Fiatam vizmas ir pasīvās drošības sistēmas ir daudzmaz līmenī. Niva gan saliksies garmoškā.

Kā ar motoru vai tad Eiropā visām jaunajām automašīnām nav jabūt eiro 6 atgāzu normām.

viencexperc 21.decembris 2017 17:47
22 0 Atbildēt

Reiz, lada jau gribēja tirgot eiropā.

Lūk kā sanāca:

www.iauto.lv/zinas/pasaule...omobiliem-foto

Pat tagad, Renault paspārnē, esot grūti atrast pircējus pat eiropā. Jo ja cilvēks grib lētu reni, tad viņš pērk daciju. Protams, ka pirks, nabagu eiropā pērk visus lētus sūdus ( piemēram Ķīniešu SAIC firmas auto pērk pat labāk kā LADAS ( 4,1 k pret 3,6)). bet pircēju būs relatīvi maz.

Bet tem, rakstā, nostrādāja krievu propoganda. 100 procenti es esmu pārliecināts, ka raksts kopēts no krievu saitiem.

viencexperc 21.decembris 2017 18:22
19 1 Atbildēt

var nopirkt un noslīcināt jūrā. Pēc entiem gadiem tur būs koraļļu rifs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti