"Jeep" jaunā septiņvietīgā apvidus auto attēli internetā (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.janvāris 2018 14:24

Lai gan "Jeep Grand Commander" pirmizrāde bija iecerēta tikai aprīlī gaidāmajā Šanhajas autoizstādē, jaunā modeļa attēli globālajā tīmeklī apskatāmi jau tagad.

"Jeep" jaunums līdzinās "Grand Cherokee" pašreizējam stilam, taču vairāki stilistiskie risinājumi aizgūti no pērn Šanhajas izstādē prezentētā koncepta "Jeep Yuntu". Automobiļa garums ir 4873 mm, tas ir 1892 mm plats un apveltīts ar 2800 mm riteņu garenbāzi. Atšķirībā no koncepta ar sešiem atsevišķiem sēdekļiem, sērijveida versija ieguvusi 2+3+2 sēdvietu formulu. "Jeep Grand Commander" varēs nopirkt ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu, "Longitude" un "Limited" komplektācijās.

Motoru piedāvājumā pagaidām vien 2,0 litru benzīna turbo agregāts ar 268 Zs, taču vēlāk to varētu papildināt trīs litru sešcilindru agregāts.

"Jeep Grand Commander" tiks ražots Ķīnā un bāzes versijā varētu maksāt aptuveni 39 000 dolāru. Par amerikāņu džipa galvenajiem konkurentiem tiek uzskatīti "Volkswagen Teramont" un "Toyota Highlander".

Jādomā, ka drīzumā var gaidīt vēl kādu jaunumu no "Jeep" – īpaši greznu apvidus auto uz "Grand Cherokee" bāzes, kas tirgū dosies ar atjaunoto nosaukumu "Grand Wagoneer" un būs tehniski līdzīgs ar dažiem "Alfa Romeo" modeļiem.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 17.janvāris 2018 17:25
2 0 Atbildēt

ja priekš ķīniēsiem tad šis ir desmitvietīgs, bet priekš latviešiem knapi četrvietīgs, ka var passaata izmera auto saukt par septinjvietiigu?

ezis71 17.janvāris 2018 19:14
2 0 Atbildēt

5 sēdvietas+2 gāzes baloni.

viencexperc 17.janvāris 2018 15:27
1 0 Atbildēt

Redzams, ka Ķīnas tirgum. Grand široks priekš ķīniešiem pārāk liels, tāpēc šis mazāks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti