"Lexus UX" grib konkurēt ar "BMW X1" 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.februāris 2018 14:42

"Toyota" luksusa divīzija "Lexus" Ženēvas autoizstādē (no 8.03) prezentēs jaunu krosoveru "UX", kas tirgū konkurēs ar "Mercedes GLA", "BMW X1" un "Audi Q3".

Publicēts pirmais tīzeris, kurā redzama krosovera "UX" aizmugure ar garu diožu virteni virs pakaļējiem lukturiem, taču tehniskā informācija vēl netiek atklāta.

Zināms, ka automašīnas dizaina autori ir Francijā bāzētā "Lexus" dizaina centra speciālisti, kas iedvesmu smēluši no 2016.gada Parīzes autoizstādē parādītā koncepta.

Tāpat netiek slēpts, ka "Lexus UX" kompānijas modeļu gammā nomainīs kompakto hibrīda hečbeku "CT 200h" un nostāsies pakāpienu augstāk par krosoveru "NX".

Ženēvas izstādei "Lexus" sagatavojis arī septiņvietīgu krosoveru "RX L" un konceptu "LF-1 Limitless", kas pasaules pirmizrādi piedzīvoja gada sākumā notikušajā Detroitas motoršovā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 21.februāris 2018 15:38
4 2 Atbildēt

lai gribeetu konkureet ,tad loti japiestradaa pie salona kvalitates ,kas līdz sim ir vinju vajaa vieta, bet lai uztaisiitu kvalitatiivaaku salona arii cena buus daudz lielaaka,jo taa ir loti daarga poziicija,ta kaa svaki vai japanji uz to parakstisies unnekada konkuresana nesanaaks

15.00 21.februāris 2018 15:06
3 1 Atbildēt

gribēt nav kaitīgi, taču - Vācijā Lexus pērk maz un grūti tur iet itin visiem šī zīmola modeļiem

viencexperc 21.februāris 2018 15:42
3 2 Atbildēt

Būs vēl viens nabagu prēmiums.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti