Lielbritānijā par "Gada auto" izvēl "Volvo XC60" 11

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 24.februāris 2018 7:40

Lielbritānijā "Car of the Year 2018" titulu ieguvis vidējās klases krosovers "Volvo XC60".

Mēnesi pēc tam, kad "Volvo XC60" bija kļuvis par labāko vidējās klases krosoveru, 27 auto žurnālistu žūrija to atzinusi par labāko arī galvenajā vērtējumā, piešķirot titulu Lielbritānijas "Gada auto 2018".

Zviedru ražojums tika slavēts par veiksmīgo dizainu, savā klasē labāko multimediju savietojamību un priekšzīmīgajām drošības sistēmām.   

Atzīmēsim, ka "Volvo XC60" ir arī “Latvijas Gada auto 2018 Tautas simpātija” balsojuma uzvarētājs.

"Volvo XC60" pieejams ar diviem benzīna (250;320 Zs) un dīzeļa (190; 235 Zs) dzinējiem, kā arī hibrīdversijā ar 407 Zs kopējo jaudu.

Latvijā cenu zinā pieejamākā benzīna versija maksā no 46 252 eiro, par dīzeli prasīs vismaz 47 210 eiro, bet, lai iegūtu hibrīda modeli, nāksies investēt vismaz 62 033 eiro. 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
usaexperc 24.februāris 2018 10:59
8 4 Atbildēt

Tas ir reāli smieklīgi, kad par auto spriedelē cilvēks, kurš nevar atļauties pat jaunu S40. Brauc tālāk ar savu SALVAGE dodžu un nebāzies lietās, kuras nespēsi pavilkt...

viencexperc 24.februāris 2018 10:08
7 1 Atbildēt

Tagad man ir skaidrs no kurienes aug kājas. Kāpēc Latvijā šādā "konkursā" ir tik daudz klases.

Šļupstētāju zemē to ir 11. Tur pat ir balva - gada kabriolets. Lielbritānijā - gada kabriolets. ( Tas ir tas pats, kas Portugālē balsot par labākajām ziemas riepām). Arī lai visi saņemtu pa balvai. Tikai atšķirība ir tāda, ka šļupstētājiem katru gadu ir vienādas kategorijas, bet Latvijā maina atbilstoši auto, kuri piedalās, lai max daudz auto saņemtu balvas.

viencexperc 24.februāris 2018 10:25
6 2 Atbildēt

p.s.

xc60 starptautiskajā klasifikācijā ir kompakts nevis vidējs.

XC90 ir vidējs. Bet pilna izmēra auto Volvo ir tikai Volvo S80L. Jo S80 tas ir vidējs.

Jūs te beidziet savas kompaktās komunisma idejas visiem borēt. Es saprotu, ka ja Eiropā autovadītājs blakussēdētājam braucot nebāž elkoni mutē, tad tas skaitās jau liels auto, bet tā nav.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti