400 000 vienību gadā – jaunajam VW krosoveram Tharu paredz milzu noietu 5

 
iAuto | 10.maijs 2018 11:16

Pekinas motoršovā Volkswagen nodemonstrēja konceptu Powerful Family SUV. Tagad kļuvis zināms, ka sērijā tas dosies ar nosaukumu Tharu un tiks ražots milzu daudzumā, sasniedzot vismaz 400 000 eksemplāru gadā.

Volkswagen Tharu taps uz VW koncerna universālās MQB platformas un tuvākais radinieks tam ir Škoda Karoq. Tharu komplektēs ar tiem pašiem dzinējiem, ko Karoq, paredzot klientu izvēlei divus benzīna turbo motorus  ar 1,2 un 1,4 litru tilpumu. Pirmajā gadījumā tas attīsta 116, otrā – 150 Zs. Transmisiju sarakstā sešu pakāpju mehāniskā un septiņu pakāpju DSG robotizētā divsajūgu pārnesumkārba. Piedziņa – tikai uz priekšējiem riteņiem.

Ķīnas tirgum Volkswagen-SAIC kopuzņēmums Tharu sāks ražot jau šogad, nākamgad Tharu varētu startēt Krievijas tirgū, 2020.gadā Meksikā sāksies ražošana Ziemeļamerikas reģionam, bet Argentīnā – Dienvidamerikai.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 10.maijs 2018 12:21
2 2 Atbildēt

Eiropā nebūs. Jo kas tad finansēs VW grupu? Kāpēc pa lēto tirgot kaut kādu Tharu, ja var pa dārgo tirgot to pašu Tharu tikai ar citu nosaukumu ( tuareg, tiguan), un raut rekordpeļņu?

usaexperc 10.maijs 2018 16:57
2 1 Atbildēt

Un kur tad visi Trumpīša draudi par sankcijām pret ražotnēm ārpus štatiem??? Vāciešiem un ķīniešiem-krieviem pie kājas, iepiš trumpītim pa olām un ražo kur un kā grib! Amīšiem atliek sastāties rindā ar nolaistām biksēm, lai tiktu pie tā reģiona etalonauto - VW.

gk 11.maijs 2018 10:13
1 0 Atbildēt

1.4 TSI ar 150...varēja 2.0l ar vismaz 200...nu tā apmēram, kā 2018.gada VW Polo GTI...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti