Subaru iznīcinās gandrīz 300 jaunu Ascent krosoveru 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.augusts 2018 7:09

Japānas autobūves kompānija Subaru paziņo, ka iznīcinās 293 jaunus Ascent krosoverus, kuriem atklāts nopietns defekts virsbūves metinājuma šuvēs.

Pārbaudēs atklājies, ka virsbūves centrālās statnes nav sametinātas, kas būtībā nozīmē to, ka automašīnu nedrīkst ekspluatēt un tā ir jāiznīcina.

Saskaņā ar Consumer Reports datiem no šīm automašīnām gan pārdotas vien deviņas, bet pārējās joprojām ir dīleru centros.

ASV Ceļu satiksmes drošības pārvaldei adresētajā paziņojumā Subaru apgalvo, ka visas automašīnas tiks pārbaudītas klātesot rūpnīcas pārstāvjiem. Ja tiks konstatēts metināšanas defekts, bojātās automašīnas aizstās ar jaunām, savukārt standartiem neatbilstošie automobiļi tiks pilnībā iznīcināti. Subaru tāpat apstiprinājis, ka Ascent pārdošana tiek apturēta līdz brīdim, kamēr inspekcija beigs darbu.

Subaru Ascent ir markas vēsturē lielākais krosovers. Automobilis tiek piedāvāts septiņu vai astoņu sēdvietu konfigurācijā, komplektā ar 2,4 litru 260 Zs (376 Nm) opozītmotoru.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
usaexperc 17.augusts 2018 17:11
6 1 Atbildēt

Ko tur amerikāņiem uztraukties? Ar visu šo defektu viņš ir drošāks par visiem amerikāņu auto kopā.

usaexperc 18.augusts 2018 13:52
5 0 Atbildēt

Tu ar savu pārgudrību atkal ierāvi kulē. Ja tu kaut nedaudz zinātu Subaru motoru uzbūvi, tad saprastu kādēļ atmosfērisko dzinēju joprojām ražo un kādēļ tas ir labāks par Subaru turbo motoru.

A 18.augusts 2018 16:20
5 0 Atbildēt

Stulbais resnais, neglītasi muļķi, Tu laikam nesaproti, kā kraš testi darbojas.

Piemēram šis video, nu civiks deformējās vairāk nu un? Skaidrs, ka tā notiks, jo tas auto konstruktīvi ir savādāks, un daļu no tava sūda pikapmiskastes deformācijas uzņēma tieši civiks!! Lai gan abiem auto bija jāuzņem ši deformācija! Tur jau tā lieta, kā šādi pikaplūžņi arī ir viss bīstamākie, jo tie nedeformējas, ja Tev būtu nedaudz smadzēnu tajā neglītajā paurīti tad saprastu, ka jebkurš, var uztaisīt auto, kurš nedeformējas, bet ats nepasargās pasažierus labāk. Ta''del arī tiek taisītas speciālas konstrukcijas, kas absorbē triecienu. Ja tajā video, tam pikaplūznim prēti būtu otrs tāds pats, tad abi to lūžnu vadītāji gūtu lielaķas traumas, nekā civika vadītājs šajā video!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti