Top krosa kupeja - Škoda parāda Kodiaq GT pirmos attēlus (+ FOTO) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.oktobris 2018 16:14

Škoda publicējusi pirmos Kodiaq GT modifikācijas skiču zīmējumus. Automobilis tiek gatavots uz apvidus auto Kodiaq bāzes un paredzēts Ķīnas tirgum.

Škoda publicējusi pirmo Kodiaq GT modifikācijas attēlu. Automobilis tiek gatavots uz apvidus auto Kodiaq bāzes un paredzēts Ķīnas tirgum.

No krosovera Kodiaq GT modifikācija atšķiras ar slīpāku, kupejveida jumtu, lieliem riteņiem un sportiskākā stilā veidotiem bamperiem. Oficiāli vēl neapstiprināta informācija liecina, ka GT modelis ir 63 mm īsāks un 27 mm zemāks. Motoru piedāvājumā divlitru benzīna motori ar 186 un 220 Zs jaudu, kas strādās kombinācijā ar septiņu pakāpju robotizēto divsajūgu transmisiju.

Interesanti, ka Ķīna ir pasaulē pirmais tirgus, kur čehu kompānija būs pārstāvēta ar veseliem četriem SUV modeļiem. Šobrīd Škoda tur piedāvā Karoq, Kodiaq un Kamiq, kam sekos jaunākais modelis - Kodiaq GT. 

Eiropā pagaidām pieejams Kodiaq un Karoq, bet no 2020.gada piedāvājumu kuplinās koncepta Vision X sērijveida versija.

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
usaexperc 15.oktobris 2018 17:43
11 6 Atbildēt

Pamazām par VAG prēmiumu kļūst Škoda. Tā jau ir, ja tu brauc ar audi, tadu tu gauži raudi...

GTD2 16.oktobris 2018 8:25
4 0 Atbildēt

bet protams tas tachu marketings, tapat skoda nebus dargaaka par vw, tapat kaa vw labaks un dargaaks par audi

GTD2 16.oktobris 2018 8:33
4 0 Atbildēt

kas var atlauties nopirkt audi tie tiesaam neraud, jo parsvaraa tie ir partikusi cilveeki, žēl ,ka mums tik maz tādu cilvēku kas var atļauties audi vai kādu citu analogu auto. Bet parsvarā mocās ar veciem lūžniem grabinot pēdējās kapeikas tos labojot, un tādi tiešām raud ,ja kaut kas saplīst, nevis kas var nopirkt audi tas arī neķers kreņķi ja būs jāatstāj kaut pāris tūkstoši par remontu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti