Suzuki Vitara modernizācija – jauns izskats un jauni motori 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.oktobris 2018 7:09

Japānas autobūves kompānija Suzuki veikusi kompaktā krosovera Vitara modernizāciju un atklājusi tā cenu Vācijas tirgum.

Modernizētais Suzuki Vitara atšķiras ar radiatora režģi, kuram horizontālo spraišļu vietā tagad ir piecas vertikālas restītes, jauniem bamperiem, diožu lukturiem un aizmugures optiku. Salonā ir jauns mērinstrumentu panelis ar spidometru un tahometru, kā arī krāsains 4,2 collu borta datora displejs.

Turpmāk Vitara būs pieejams tika ar turbo dzinējiem. Bāzes agregāta vietu ieņems trīscilindru motors ar 111 Zs jaudu un 170 Nm griezes momentu, kas stājies līdz šim izmantotā 1,6 litru atmosfēriskā motora vietā. Nebūs arī 1,6 litru 120 Zs dīzeļdzinēja, bet otra benzīna dzinēja lomu pilda 1,4 litru agregāts, kas attīsta 140 Zs jaudu un 220 Nm griezes momentu. Abus motorus var kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu un tie piejami gan Vitara priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versijai.

Krosovera rūpnīcas komplektā iekļauta palīgsistēma, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas, ceļazīmju atpazīšana, aklās zonas uzraugs, sistēmas, kas brīdinās par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo un brīdinās par šķēršļiem, kad automašīna izbrauc no stāvvietas atpakaļgaitā.

Vācijas tirgū modernizētā Suzuki Vitara cena sākas no 18 650 eiro variantā ar priekšējo riteņu piedziņu, manuālo kārbu un trīscilindru motoru.

Suzuki Vitara nopērkams 191 pasaules valstī, līdz šim realizēti 3,7 miljoni šī modeļa eksemplāru. Automātiskā pārnesumkārba pieejama par papildmaksu, tāpat kā pilnpiedziņa, kas cenu palielina par 2000 eiro.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
VWfans 29.oktobris 2018 7:28
14 0 Atbildēt

Žēl, ka izzudis uzticamais 1,6 litru benzīnnieks.

darklight 29.oktobris 2018 10:29
6 0 Atbildēt

Tieši to pašu gribēju teikt - vienu no visu laiku uzticamākajiem motoriem ņēma un izmeta miskastē

felix65 29.oktobris 2018 14:52
4 0 Atbildēt

Kad visi būs galīgi nomocījušies lāpot dos nemotorus, vinnētājos paliks tie, kuru gammā būs palikuši atmosfēriskie.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti