Pacientu glābējam no Paradaizas uzdāvina jaunu Toyota Tundra (+ FOTO) 6

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 25.novembris 2018 8:06

Varonīgais medicīnas darbinieks, kurš neraugoties uz briesmām un nesaudzējot savu personīgo Toyota Tundra pikapu, vairākas reizes atgriezās liesmu pārņemtajā Paradaizas pilsētā lai glābtu cilvēkus, saņēmis jaunu pikapu no Toyota ASV pārstāvniecības.

Atgādināsim, ka savvaļas ugunsgrēks Kalifornijā sākas 8.novembrī un vissmagāk cieta tieši Paradaizas pilsēta. Uguns nopostīja praktiski visu pilsētu, tostarp pilsētas slimnīcu, no kuras cilvēkus evakuēja pēdējā brīdī. Par savu izglābšanos pacienti var pateikties intensīvās terapijas darbiniekam Ellinam Pīrsam, kurš cilvēkus un daļu medicīnas iekārtu izveda ar savu pikapu, vairākkārt atgriežoties liesmu pārņemtajā pilsētā. To, cik ļoti Pīrs riskēja ar savu dzīvību, var noprast aplūkojot sociālajos medijos izliktos foto, kuros redzams no visām pusēm apdedzis baltas krāsas pikaps ar izkusušiem lukturiem, kas brīnumainā kārtā turpina strādāt.

Pīrsa varoņdarbu novērtējusi arī Toyota ASV pārstāvniecība, kas medicīnas darbiniekam uzdāvinājusi jaunu Tundra pikapu.

Pēdējās ziņas liecina, ka ugunsgrēks savaldīts par 95 procentiem, bojā gājušo skaits pieaudzis līdz 84 personām, bet bez vēsts pazuduši joprojām skaitās 560.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Šoferis 25.novembris 2018 19:03
7 0 Atbildēt

Visu cieņu Elinam Pīrsam,kurš pierāda ka supermens var būt jebkurš no mums un nav jābūt no Kriptonas,lai paveiktu varoņdarba cienīgus veikumus!

viencexperc 26.novembris 2018 1:38
5 3 Atbildēt

Toyatas tundras ASV pērk salīdzinoši maz. Tāpēc Toyota mēģina palielināt tās pārdošanas apjomus ar tādām kampaņām.

Ja F sēriju gadā notirgo - 890 000

Silverado - 585 000

dodge RAM - 500 000

tad Tundru - 116 000

...

Lūk vēl viens atgadījums ar bezmaksas tundras uzdāvināšanu:

www.iauto.lv/zinas/pasaule...-pikapu-tundra

Walacc 26.novembris 2018 8:09
2 0 Atbildēt

Tikai tādam maybe-expertam kā tu vajadzētu pievērst uzmanību tādai niansei, ka Tundra parklāj tikai nelielu daļu no tā ko ko pārklāj tā pati F sērija kas dalās F-150. F250. F350 un ir arī lielāki, kuri gan neskaitas vairs pick-up. Tas pats arī ar pārējiem pieminētajiem tavā sarakstā. ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti