Pacientu glābējam no Paradaizas uzdāvina jaunu Toyota Tundra (+ FOTO) 6

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 25.novembris 2018 8:06

Varonīgais medicīnas darbinieks, kurš neraugoties uz briesmām un nesaudzējot savu personīgo Toyota Tundra pikapu, vairākas reizes atgriezās liesmu pārņemtajā Paradaizas pilsētā lai glābtu cilvēkus, saņēmis jaunu pikapu no Toyota ASV pārstāvniecības.

Atgādināsim, ka savvaļas ugunsgrēks Kalifornijā sākas 8.novembrī un vissmagāk cieta tieši Paradaizas pilsēta. Uguns nopostīja praktiski visu pilsētu, tostarp pilsētas slimnīcu, no kuras cilvēkus evakuēja pēdējā brīdī. Par savu izglābšanos pacienti var pateikties intensīvās terapijas darbiniekam Ellinam Pīrsam, kurš cilvēkus un daļu medicīnas iekārtu izveda ar savu pikapu, vairākkārt atgriežoties liesmu pārņemtajā pilsētā. To, cik ļoti Pīrs riskēja ar savu dzīvību, var noprast aplūkojot sociālajos medijos izliktos foto, kuros redzams no visām pusēm apdedzis baltas krāsas pikaps ar izkusušiem lukturiem, kas brīnumainā kārtā turpina strādāt.

Pīrsa varoņdarbu novērtējusi arī Toyota ASV pārstāvniecība, kas medicīnas darbiniekam uzdāvinājusi jaunu Tundra pikapu.

Pēdējās ziņas liecina, ka ugunsgrēks savaldīts par 95 procentiem, bojā gājušo skaits pieaudzis līdz 84 personām, bet bez vēsts pazuduši joprojām skaitās 560.

 
Visi komentāri
 
imzz 25.novembris 2018 10:56
1 0 Atbildēt

Arī paradīzē var būt ugunsgrēks, bet nav sliktuma bez labuma-Toyota ieguva labu reklāmas iespēju un to garām nepalaida.

Šoferis 25.novembris 2018 19:03
7 0 Atbildēt

Visu cieņu Elinam Pīrsam,kurš pierāda ka supermens var būt jebkurš no mums un nav jābūt no Kriptonas,lai paveiktu varoņdarba cienīgus veikumus!

viencexperc 26.novembris 2018 1:38
5 3 Atbildēt

Toyatas tundras ASV pērk salīdzinoši maz. Tāpēc Toyota mēģina palielināt tās pārdošanas apjomus ar tādām kampaņām.

Ja F sēriju gadā notirgo - 890 000

Silverado - 585 000

dodge RAM - 500 000

tad Tundru - 116 000

...

Lūk vēl viens atgadījums ar bezmaksas tundras uzdāvināšanu:

www.iauto.lv/zinas/pasaule...-pikapu-tundra

he 26.novembris 2018 20:27
1 0 Atbildēt

žēl ka tev,sēdot krūmos,piekrautās apenēs,neviens jaunas nedod,jo redz,vīriešu rozā apenēm arī mazs pieprasījums!

Walacc 26.novembris 2018 8:09
2 0 Atbildēt

Tikai tādam maybe-expertam kā tu vajadzētu pievērst uzmanību tādai niansei, ka Tundra parklāj tikai nelielu daļu no tā ko ko pārklāj tā pati F sērija kas dalās F-150. F250. F350 un ir arī lielāki, kuri gan neskaitas vairs pick-up. Tas pats arī ar pārējiem pieminētajiem tavā sarakstā. ;)

as 27.novembris 2018 14:28
0 0 Atbildēt

Ja čalim tā Tundra būtu pa vidu noslāpusi/izkususi, tad viņu sodītu krimināli pēc nāves par pacientu apdraudēšanu/nonāvēšanu, bet tagad ir varonis. It kā respect, bet tomēr tā bija spēle ar augstām likmēm, iespējams, pat pārāk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti