Mercedes-AMG izlaidīs dinamiskāko modeli savā vēsturē 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 24.aprīlis 2019 15:24

Ražotājs gatavo modeli Mercedes-AMG GT Black Series, kas ieradīsies 2020.gada vidū.

AMG vadītājs Tobiass Moers žurnālistiem pastāstījis, ka drīzumā tirgū tiks laists modelis  Mercedes-AMG GT Black Series, kas kļūs par dinamiskāko kompānijas vēsturē, ja neskaita Pirmās formulas bolīdus un nelielā skaitā saražot paredzēto supermašīnu One.

“Tas ieradīsies drīz, burtiski pagājšnedēļ ar to braucu. Tas būs ātrākais AMG modelis, ja neskaita One. Es nedomāju maksimālo ātrumu, bet apļa laiku, ”paskaidrojis Moers.

Darbs pie GT Black Series jaunā modeļa projekta ilgst jau vairākus gadus. Automobilis iegūs atvieglotu konstrukciju ar plašāku kompozītmateriālu pielietojumu, modernizētu piekari un uzlabotu aerodinamikas elementu komplektu. Provizoriska informācija liecina, ka jaunais GT Black Series saņems 640 Zs (900 Nm) jaudīgo twin-turbo V8 motoru no GT 63 S 4-Door četrdurvju kupejas.

Atgādināsim, ka šī modeļa priekštecis - Mercedes-Benz SLS AMG Black Series - tika izlaists 2013. gadā. Kupeja bija aprīkota ar 6,3 litru V8, kas attīstīja 631 Zs jaudu un strādāja pārī ar 7-pakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu. Līdz simtam automobilis paātrinājās 3,6 sekunžu laikā, bet tā maksimālais ātrums bija 315 km/h.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.aprīlis 2019 22:07
3 2 Atbildēt

Līdzīgs ir, bet porše nav smuks. Tas likās smuks 50 gadus atpakaļ ( lai gan mazs, neērts sūds), tas likās smuks pirms 20 gadiem, kad nomainījās dizains. Bet tagad, 20 gadus redzot vienu un to pašu auto... tas vairs nav ne smuks....bet mazs, nepraktisks sūds ir palicis joprojām.

Bet te, mersedess. Manta un vērtība. Cik pa poršes 2 modeļiem ar kaudzi apakšmodeļu, ir nomainījušies mersedesi? Pat nemēģināšu skaitīt.

msh 24.aprīlis 2019 22:24
3 1 Atbildēt

Tas ka tie merši ir nomainījušies, ir ķipa labi?

Abet par to ka 911-tā porka ir mazs un nepraktisks sūds - a ko tad tu gribēji, ar to ledusskapi vest? Tas ir ļoti labi ka porka ir mazs un nepraktisks sūds - tāpēc tā ir ātrāka nekā korvete, kas ir liels un nepraktisks sūds - tāpēc arī korvete ir labāka par porku tikai vienā situācijā - kad to jāaizbrauc uz tolmetu; par to iedos vairāk.

jaaanis 24.aprīlis 2019 15:44
2 1 Atbildēt

Smuks!

Vēl mazliet jasaplacina un jāsaīsina priekšpuse un sāks jau izskatītes kā Porsche 911

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti