BMW izlaidis M2 kupejas policijas versiju (+ VIDEO) 9

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 6.maijs 2019 8:14

BMW izgatavojis jaudīgās M2 kupejas policijas versiju, kas ieguvusi nosaukumu M Town.

M Town ir veidota Losandželosas policijas (LAPD) patruļauto stilā, kupejai ir melnbalta virsbūve ar iebūvētām signālgaismām priekšējā restē un uz jumta, radiatora aizsargs un jauni riteņu diski, bet ārkārtas izsaukuma numurs “1972”uz sāniem, ir atsauce uz BMW M nodaļas dibināšanas gadu.

Patruļauto pamatā ir 2018.gada M2 Competition, kas komplektēts ar modernizētu trīs litru dzinēju un divām turbīnām, kas palīdz attīstīt 410 ZS jaudu un 550 Nm griezes momentu – par 40 Zs un 85 Nm vairāk M2 standarta modeļa agregāts.

Modifikācijā ar septiņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu M2 Competition 100 km/h sasniedz 4,2 sekundēs, kas ir 0,1 sekundi ātrāk nekā parastais divdurvju modelis. Versija ar manuālo pārnesumkārbu līdz 100 km/h paātrinās 4,4 sekundēs. Maksimālais ātrums abiem ierobežots līdz 250 km/h, taču par piemaksu iegūstamā M Driver’s Package maksimālā ātruma galējo robežu pārceļ uz 280 km/h.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 6.maijs 2019 15:04
7 0 Atbildēt

Tu labāk būtu domājis kāds iemesls ir tam, ka Tu tukši plūti pie rakstiem un forumā.

Es domāju, ka pie vainas Tava nabaga domāšana un vārīgā latgalu dvēselīte.

Tā vietā, lai strādātu un varētu nopelnīt kaut jaunai fiestai, Tu sēdi forumā un muldi...

msh 6.maijs 2019 11:31
6 0 Atbildēt

Elementāri - tā emka nav tik švaka un lēna lai varētu likt tik mazas bremzes, kādas nāk zem šitādiem ripuļiem...

s 6.maijs 2019 18:14
4 0 Atbildēt

Kādēl, lai man skauztu ASV? Es esmu latvietis un kā jau teicu krievu valodu viennozīmigi pārzinu sliktāk par Tevi.

Manuprāt Tu jau sāc pamazām nojūgties, nu pat jau tā ASV mīlēšana ir aizgājusi par tālu. Gandrīz katrā komentārā to var lasīt. Tas kaut kā neraksturīgi latgalim, parasti latgaļi ļoti mīl savu zemi.

Turklāt mēs visi šeit zinam cik ļoti Tu mīli asv un amerikānu auto,tādēļ nav nekādas nepieciešamības, kā mazam bērnam pievemt katru rakstu kurā nav pieminēts fords vai taml. auto.

Starpcitu Tu maz esi bijis ASV? Es esmu, un šoruden atkal turp došos, tā kā nesien man klāt kaut kādus krievus.

Es vienkārši nesaprotu, ka var būt tik neaptēsts cilvēks kā Tu. Ir skaidri zinām, ka neesi braucis nearvienu no šiem auto, tā pat, kā ir skaidrs, ka ar finansēm Tev ir pašvaki, iespējams tādēļ izgrūd savu žulti arī forumā, tak pārlasi kādreiz tos savus penterus, vistīrāka skaudība šeit birst tikai no Tevis. Tu tiešām domā, ka kadam no šejieniešiem skauž tas, ka Tu braukā ar fordu, vai vojādžeri?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti