Peugeot atzīta par uzticamāko auto marku Lielbritānijā 14

 

Foto: Publicitātes attēls

Peugeot | 15.maijs 2019 11:47

Saskaņā ar ikgadējo Apvienotajā Karalistē veikto J.D. Power uzticamības pētījumu (The J.D. Power 2019 UK Vehicle Dependability Study) 2019. gada uzticamākā auto marka ir Peugeot, pārspējot Japānas un Eiropas autoražotājus.

Pētījuma mērķis ir konstatēt problēmas, kādas automobiļiem rodas, un sarindot tās pēc to atgadīšanās biežuma. Jo mazāks nepilnību skaits uz 100 automobiļiem (PP100), jo augstāka reitinga vieta. Pētījuma rezultāti tika iegūti no 11530 jauno transportlīdzekļu īpašnieku atbildēm. Pētījumā piedalījās automobiļi, kas ir reģistrēti laika posmā no 2015. gada novembra līdz 2018. gada janvārim.

49 % no respondentiem bija pārliecināti, ka to pašu auto marku iegādātos vēlreiz.

Pētījums atklāja, ka autoražotāji ir pārāk aizrāvušies ar jaunajām izklaides sistēmām. Bet ne visas no tām strādā nevainojami, tādēļ tas lietotājos nevairo uzticību. Vairāk nekā puse no problēmām ir saistītas tieši ar izklaides sistēmām. Kopējā tendence gan ir tāda, ka gandrīz visās kategorijās problēmas mazinās. Tas nozīmē, ka automobiļi kļūst arvien drošāki to ekspluatācijā.

Pētījumā tika piešķirts 177 punktu vērtējums 8 dažādās kategorijās: transportlīdzekļa izskats; braukšanas pieredze; vadības ierīces un papildekrāni (FCD); audio, komunikāciju un izklaides iekārtas (ACEN); sēdekļi; apkures, dzesēšanas un ventilācijas sistēmas (HVAC); automobiļa interjers; dzinējs un pārnesumu kārba.

Peugeot pārspēja visas auto markas ar augstāko reitinga vietu un novērtējumu 77 (PP100), vidējais nozares reitings 119 (PP100).

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
mikada 16.maijs 2019 10:49
6 3 Atbildēt

Tikai Golf II ir uzticams.

kontradmiral 16.maijs 2019 9:13
4 2 Atbildēt

kasinsh79 kā reiz izbaudīja svaiga franča problēmas

eidis 15.maijs 2019 17:22
3 0 Atbildēt

Tas arī fakts....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti