Gandrīz 90 000 eiro – Vācijas stiprāko dīzeļdzinēju jau var pasūtīt (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.maijs 2019 5:49

Pasūtīšanai kļuvis pieejams Volkswagen Touareg V8 TDI - krosovera versija, kas aprīkota 421 Zs astoņcilindru motoru – jaudīgāko dīzeļdzinēju kāds pieejams vācu ražotājiem.

Volkswagen laidis klajā apvidus auto Touareg versiju ar astoņu cilindru TDI dīzeļdzinēju, kas Vācijas tirgū maksās 89 825 eiro. 421 Zs (900 Nm) jaudīgais agregāts atbilst Euro-6 normatīviem un nodrošina paātrinājumu līdz simtam 4,9 sekundēs. Maksimālais ātrums – 250 km/h.

Pircējs varēs izvēlēties Elegance un Atmosphere aprīkojuma komplektācijas. Izvēloties pirmo, klients iegūs “tehniskā” stilā veidotu salonu ar pulēta metāla dekoriem, bet Atmosphere, pateicoties bagātīgam koka elementu un dabīgo krāsu toņu pielietojumam radīs siltu un relaksējošu atmosfēru. Ja pircēju neapmierinās ne viens, ne otrs variants, varēs pieteikties sportiskajai R-Line paketei.

Atšķirībā no V6 modeļiem, 421 Zs dīzeļversija jau sērijveidā aprīkota ar pneimatisko piekari, elektriski atveramu/aizveramu bagāžnieka vāku, komforta sēdekļiem, signalizāciju, alumīnija pedāļiem, gaismu sensoriem, automātiski aptumšojošiem sānu spoguļiem un 19 collu riteņu diskiem.  

Pieejamo palīgsistēmu klāstā nakts redzamības sistēma (tumsā atpazīst cilvēkus un dzīvniekus), sastrēgumu asistents (līdz 60 km/h daļēji automātiska stūrēšana, joslas uzturēšana, paātrinājums un bremzēšana), krustojumu asistents (brīdina par transportlīdzekļiem, kas var tuvoties no vienas vai otras puses), piekare ar piestūrējošiem aizmugures riteņiem, sānsveres ierobežotājs ar elektromehānisko vadību. LED-matricas (IQ-Light) lukturi.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 26.maijs 2019 7:25
6 5 Atbildēt

Viņu laikam ekonomēja līdz 2030 gadam. Domāja, kā tad visi dzinēji būs no 0,2-0,7litriem -bet tad -v8.

Bet nekā. Vajag vilkt ārā tagad, kamēr tos vēl pērk

saf 26.maijs 2019 12:34
6 0 Atbildēt

Nu kā tad tā... Tak te gudrie specālisti teica ka dīzelis miris.... Kad tad šie mirs beidzot?

Kanibaals 26.maijs 2019 14:05
6 11 Atbildēt

Šī ir dīzeļa agonija. Pirms krīzes mums arī cenas tikai skrēja debesīs un nekas ir kā "neliecināja" par krīzes tuvošanos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti