Viegliem bezceļiem – Audi piesaka jauno A6 Allroad universālu (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.jūnijs 2019 11:35

Audi iepazīstinājis ar sava visādceļu modeļa A6 Allroad jaunās paaudzes pārstāvi, kas ieguvis pneimatisko piekari, augstāku klīrensu un sistēmas, kas palīdzēs braukt pa viegliem bezceļiem.

Jaunais Audi A6 allroad quattro ir 4,95 metrus garš, 1,9 metrus plats un 1,5 metrus augsts. Universāls apveltīts ar 2,93 metru riteņu garenbāzi un ietilpīgu bagāžnieku: 565 līdz 1680 litri (ar nolaistiem aizmugurējiem sēdekļiem).

A6 allroad klīrenss ir 139 mm, kas ir par 45 mm vairāk nekā parastajam A6 Avant universālam. Standarta aprīkojumā ietilpst adaptīvā pneimopiekare ar īpašiem iestatījumiem, kas maina klīrensu atkarībā no ceļa virsmas, kā arī atkarībā no kustības ātruma.

Vadītājam palīdzēs sistēma, kas kontrolē virsbūves sānsveres, no kalna nobraukšanas palīgs, kas automātiski ierobežo ātrumu diapazonā no 2 līdz 30 km / h un var bremzēt visus vai vienu no četriem riteņiem drošai braukšanai slīpumos, bet Audi drive select offroad režīmā visas automašīnas palīgsistēmas, ieskaitot stabilizācijas kontroli, tiek pielāgotas bezceļu apstākļiem.

Visi dzinēji jau standartā aprīkoti ar Audi mild hybrid tehnoloģiju un 48 voltu elektrisko sistēmu, kas spēj samazināt degvielas patēriņu līdz pat 0,4 litriem uz 100 km.

Eiropas tirgū A6 Allroad universāls tiek piedāvāts ar V6 TDI dīzeļdzinēju, kas pieejams trīs jaudas pakāpēs: 231 ZS (500 Nm), 286 Zs(620 Nm) un 349 Zs (700 Nm).  Komplektā ar astoņu pārnesumu tiptronic ātrumkārbu vājākā versija 100 km/h sasniedz 6,7 sekundēs, bet jaudīgākajai pietiek ar 5,2 sekundēm.

Jaunā A6 Allroad tirdzniecība sāksies jau šomēnes. Vācijā šis modelis maksās, sākot no 61 500 eiro.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
TML 5.jūnijs 2019 15:00
4 0 Atbildēt

patiks, patiks, jo nav jau vecie laiki - paskaties, kur dzīvo turīgāki lauksaimnieki, tur biezo autiņu netrūkst. Baidos, ka arī šim par 61 000 viņi virsū neskatīsies, ja nu vienīgi sievai vai bērniem

viencexperc 5.jūnijs 2019 16:13
4 4 Atbildēt

Par ko vēl vācieši var sapņot - 2 in 1!

Katafalks - džips!

ro 5.jūnijs 2019 22:34
3 1 Atbildēt

Mlje..kādam no jums lašarikiem vispār normāls audi ir lietošanā,lai tik pārgudri te hu!@u dzītu? Vot realitātē uz jums pisnesmeņiem paskatīties ..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti