10 eksemplāri, cena - 8 miljoni dolāru - solītais Bugatti varenauto jau internetā (+ FOTO) 9

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 15.augusts 2019 15:22

Globālajā tīmeklī jau prezentēti Bugatti jaunā varenauto Centodieci attēli. Automašīna izgatavota pēc klasiskā modeļa EB110 SS motīviem un tiks izlaista ierobežotā skaitā.

Bugatti Centodieci jeb 110 tulkojumā no itāļu valodas, izgatavots uz Chiron bāzes, taču apveltīts ar pilnībā jaunu virsbūvi, kas veidota pēc klasiskā modeļa EB110 SS motīviem. Līdzību ar 90.gadu modeli var saskatīt mazākajā nekā Chiron pakavveida radiatora režģī, bufera gaisa pievadu formā un piecās apaļajās ventilācijas atverēs, kas izveidotas uzreiz aiz sānu stikliem.

Aizmugure zīmīga ar trīsdimensiju lukturiem visā platumā un četrām izplūdes sistēmas caurulēm, kas pa pāriem novietotas viena virs otras.

Centodieci, visticamāk, apgādāts ar tādu pašu 1500 Zs motoru kā Chiron, lai gan daži ziņu avoti vēstīja, ka “110” varētu būt nedaudz jaudīgāks un tādejādi kļūt par jaudīgāko sērijveida modeli Bugatti vēsturē.

Pagaidām vēl neapstiprināta informācija liecina, ka Bugatti izgatavos 10 Centodieci eksemplārus par katru automašīnu prasot 8 miljonus dolāru.

Vēsturiskais Bugatti EB110 SS tika prezentēts 1992.gadā un no standarta modeļa (bez SS) atšķīrās ar lielākām degvielas sprauslām, pārveidotu izplūdes sistēmu, mazāku svaru un oglekļa šķiedras paneļiem. Divdurvju kupeja bija komplektēta ar 3,5 litru V12 motoru, kas attīstīja 611 Zs (650 Nm) jaudu un 100 km/h ļāva sasniegt 3,2 sekundēs.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
taaneko 15.augusts 2019 18:43
3 1 Atbildēt

Katrus 5-6 gadus dubultojas pasaulē esošas bezskaidras naudas daudzums, (kaut gan kā var dubultoties tas, kas reāli nepasyāv nav skaidrs) līdz ar to nepieciešams radīt iespēju šo naudu atprečot. Tapēc arī ir tik daudz lietu, kuras maksā miljonu un vairāk.

LMT 15.augusts 2019 15:48
1 1 Atbildēt

Glīts Konigzē!

WALA 15.augusts 2019 16:52
1 1 Atbildēt

Bagātiem savas problēmas - mums savas ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti