Volvo S60 atsakās no dīzeļdzinējiem (+ FOTO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.septembris 2019 15:43

Volvo S60 kļūst par markas pirmo modeli, kas atsakās no dīzeļdzinējiem, turpmāk tas būs pieejams ar benzīna motoriem un hibrīdversijā.

Zviedrijas autoražotājs izpilda savu agrāk doto solījumu pakāpeniski pilnībā atteikties no dīzeļdzinējiem, tādejādi S60 kļūst par pirmo modeli ceļā uz jauno nākotni.

Saskaņā ar ražotāja informāciju, jaunais S60 būs pieejams ar trīs benzīna turbo motoriem un hibrīdversijā ar Plug-in tehnoloģiju. Benzīna turbo dzinēji T4, T5 un T6 ir veidoti uz divlitru agregāta bāzes un attīstīs attiecīgi 190, 250 un 310 Zs jaudu, savukārt Plug-in T8 Twin Engine hibrīds attīstīs kopējo jaudu 390 Zs.

Sedans pircējiem tiek piedāvāts divās augstvērtīgās aprīkojuma versijās (R-Design un Inscription), kas ietver, tostarp Sensus Connect multimedijus ar interneta pieeju, 3D navigāciju, automātisko divu zonu klimatkontroli un dažādus elektroniskos palīgasistentus.

R-Design ir sportiskāk veidota versija ar stingrāku balstiekārtu un attiecīgu salona iekārtojumu, bet Inscription uzsvaru liek uz komfortu ar ādas sēdekļiem, dabīgā koka un hroma dekoriem, kā arī īpaši smalku ātrumpārslēgu no zviedru kristāla.

Jaunā Volvo S60 cena Vācijas tirgū sāksies no atzīmes 43 200 eiro.

 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
JanJan 20.septembris 2019 18:28
5 3 Atbildēt

vidējais latvietis jau raud gaužas asaras!

feciic 20.septembris 2019 18:14
4 4 Atbildēt

D5 cenas skries kosmosā

650 21.septembris 2019 1:19
3 2 Atbildēt

Spriežot pēc publiski pieejamās informācijas,šīs markas LV dīleris ir gluži citādās domās.Jo?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 

"Cupra" pasaules pirmizrādē prezentē jaunos "Formentor" un "Leon" modeļus (+ FOTO) 2

Cupra atklāj modernizētos Formentor un Leon modeļus. Dzinēji ar jaudu no 150 līdz 333 Zs, tostarp dīzelis un lādējamais hibrīds. Lasīt vairāk

 

"Volkswagen" peļņa pirmajā ceturksnī sarukusi par 20% 2

Vācijas autobūves grupa "Volkswagen" šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar 3,7 miljardu eiro tīro peļņu, kas ir par 20% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, liecina autoražotāja otrdien publiskotais paziņojums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti