Prezentēts modernizētais Toyota C-HR (+ FOTO) 9

 
iAuto | 2.oktobris 2019 14:33

Toyota atklājusi informāciju un attēlus ar atjaunināto krosoveru C-HR, kas modernizācijas gaitā ieguvis jaudīgāku hibrīdiekārtu un jaunākās paaudzes multimediju kompleksu.

Jauno C-HR varēs atpazīt pēc nedaudz savādākiem buferiem un diožu lukturiem, kas tagad pieejami jau bāzes versijai, bet salonā galvenais jaunievedums būs modernā multimediju iekārta, kas ne tikai atbalsta Apple CarPlay un Android Auto, bet piedāvā arī elektroniskā balss palīga Amazon Alexa pakalpojumus. 

Kompaktajam krosoveram uzstādīts jauns elektriskais stūres pastiprinātājs un pārstrādāta piekare, samazinātas vibrācijas un trokšņa līmenis salonā. Dizaineri parūpējušies par vairākiem jauniem virsbūves krāsu toņiem, bet inženieri sarūpējuši jaunu hibrīdiekārtu – divlitru atmosfērisko benzīna motoru un elektromotoru, kas par abiem attīsta 184 Zs, kļūstot par CH-R jaudīgāko dzinēju.

Pārējo piedāvājumu veido jau agrāk izmantotie motori: 122 Zs jaudīgs hibrīds uz 1,8 litru atmosfēriskā benzīna motora bāzes, 1,2 litru 115 Zs turbomotors bāzes versijai, kā arī divlitrīgs benzīna motors, kas attīsta 148 Zs.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 3.oktobris 2019 11:38
3 0 Atbildēt

Šis ir viens no glītākajiem un mūsdienīgākajiem konveijera auto. Lai pateiktu, ka neglīts, ir jābūt līdz pamatiem degradēta gaume vispār par to, kā ir mūsdienās jāizskatās auto. Varu pat ieteikt - nekad savā mūžā neizvēlies izteikt viedokli par auto izskatu, jo tev viņa vienkārši nav. Vajag pavisam šķību aci, lai saskatītu kaut kādu līdzību ar Juke.

Šis ir pirmais ražotājs, kurš uzdrīkstējās iet solī ar laiku un izlaist praktiski precīzu koncept auto ražošanā, nevis kā VAG grupa notirš savus dizainerus un izlaiž labi ja 5% no koncepta uz līniju. Beigās redzam 10 gadus vecu Audi A6 ar citiem bamperiem un kapotu un pozicionētu kā jaunu auto.

WALA 2.oktobris 2019 16:54
2 2 Atbildēt

Es tak nemaz negribu hibrīdu, LV vienkārši manuāli vairs dabūt nevar, Vācijā gan joprojām izskatās ka var dabūt manuāli.

Ry 2.oktobris 2019 15:10
2 1 Atbildēt

Vēl turku salikšanas problēmas.....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti