Bīstams satiksmei - Diseldorfas policija evakuē „zelta” BMW X5 3

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 16.oktobris 2019 18:56

Vācijas pilsētas Diseldorfas policija uz laiku konfiscējusi ar zelta krāsas līmplēvi izdaiļotu BMW X5, kas atzīts par pārāk bīstamu koplietošanas satiksmei. Iemesls – automašīna žilbinājusi acis citiem satiksmes dalībniekiem.

Zeltītais BMW, kas rudenīgajā saulē burtiski „mirdzējis un laistījies” Diseldorfas ielās, pievērsis arī likumsargu uzmanību, kas par tik uzkrītošu tūningu nebūt nebija sajūsmā. Pēc īsas sarunas X5 tika konfiscēts un tiks atdots īpašniekam pēc tam, kad mašīna tiks savesta kārtībā. Policijas pārbaudē tika konstatēts, ka krosoveram ir arī tonēti aizmugures lukturi un pārveidota izplūdes sistēma.

Automašīnas īpašnieks bija pārsteigts, ka ar šādi modificētu auto nedrīkst pārvietoties – viņš bija pārliecināts, ka nekādus likumus nepārkāpj.

Vācijas tūninga asociācijas ģenerāldirektors Harolds Šmitke portālam T-online.de pastāstījis, ka šāda virsbūves aplīmēšana labā servisā var izmaksāt 2500 - 3000 eiro. Viņš piebilda, ka jautājums par to, vai šāda automašīna var pārvietoties kopējā satiksmē, jāizlemj ekspertiem. Tomēr, ja automašīna novērš citu autovadītāju uzmanību, tas nav pieņemami, un īpašniekam ir pienākums plēvi noņemt.

Jau minētais vācu portāls raksta, ka Diseldorfas Königsallee ir vieta, kur regulāri pulcējas auto tūninga cienītāji. Nereti tur ierodas arī tādi auto, kuru īpašnieki savā vēlmē izcelties ir aizgājuši pārāk tālu. “Zelta” BMW X5 pieder pie tiem, tāpat kā vēl trīs automašīnas un Harley – Davidson motocikls, kurus tajā pašā dienā piemeklēja līdzīgs liktenis.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 17.oktobris 2019 11:10
4 0 Atbildēt

Diezgan daudz krievu ir uz Vāciju pārvākušies.

Vernons 17.oktobris 2019 13:28
2 3 Atbildēt

Trīs miljoni turku Vāciju uzskata par savu. Un nebūt nav priecīgi par lielo migrantu pieplūdumu Vācijā!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti