No 68 850 eiro - Audi pieslēdz elektrību arī A6 sedanam (+ FOTO) 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.oktobris 2019 10:02

Vācijas autobūves kompānija laiž klajā sedana A6 hibrīdmodeli, kur četrcilindru benzīna dzinējs sadarbojas ar 143 Zs elektromotoru.

Pēc tam, kad dienasgaismu ieraudzījaelektrificētais A8 L 60 TFSI e Quattro, kārta pienākusi pakāpi zemākajam A6 Plug-in variantam.

Jaunais modelis A6 55 TFSI e Quattro apvieno 252 Zs jaudīgu četrcilindru dzinēju ar 143 Zs elektromotoru, septiņu pakāpju S-Tronic pārnesumkārbu un pilnpiedziņu. Sistēmas kopējā jauda – 367 Zs, maksimālais griezes moments pie 1250 apgriezieniem minūtē – 500 Nm. 100 km/h automašīna sasniedz 5,6 sekundēs, maksimālais ātrums – 250 km/h elektroniski ierobežots. Tikai ar elektrību iespējams nobraukt līdz 53 km, bet maksimālais ātrums šajā režīmā nevar pārsniegt 135 km/h. Vidējais degvielas patēriņš pēc speciālā PHEV cikla – 1,9-2,1 litri uz 100 km.

Labākos rezultātus degvielas ekonomijā var sasniegt, izmantojot elektroniskā asistenta palīdzību, kas noregulē piedziņas komponentu darbību balstoties uz informāciju, ko sniedz automašīnas sensori, tiešsaistes navigācija un satiksmes datu centrs, ieskaitot vadītāja braukšanas ieradumus.

Ar komplektā iekļauto Mode-3 kabeli A6 55 TFSI e Quattro īpašnieks var uzlādēt automobiļa akumulatoru brīvpiekļuves uzlādes stacijās ar spriegumu līdz pat 7,4 kW, kas nodrošinās tā uzlādi aptuveni 2,5 stundās. Audi e-tron Charging Service garantē pieeju vairāk nekā 110 000 uzlādes punktiem visā Eiropā, bet My Audi lietotne var sastādīt maršrutu, ņemot vērā šo staciju atrašanās vietas.

Audi A6 55 TFSI e Quattro nokomplektēts ar S-Line eksterjera paketi, melno optikas paketi, Matrix-LED priekšējiem lukturiem, tonētiem stikliem, melniem spoguļu korpusiem, sporta piekari, sarkanām bremžu skavām, sporta sēdekļiem, četru zonu klimatkontroli un virtuālo mērinstrumentu paneli.  

Audi A6 55 TFSI e Quattro cena Vācijā ir 68 850 eiro.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BITE 23.oktobris 2019 14:08
2 0 Atbildēt

Saprotams ka ne visi var atļauties acu ārstu

Damn 22.oktobris 2019 10:32
1 0 Atbildēt

Atkal diršana ar degvielas patēriņu.

Damn 22.oktobris 2019 10:47
1 0 Atbildēt

Tas tāpat kā cilvēks var izdzīvot ar 50 eur mēnesī. Īpašā diētas ciklā

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti