Ar karbona apdari un 300 Zs - Cupra Ateca 1999 vienībās (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.novembris 2019 5:46

Spānijas Seat piederošais sporta automobiļu ražotājs Cupra laidīs klajā krosovera Ateca versiju Limited Edition. 300 Zs jaudīgais krosovers ar oglekļa šķiedras apdari tiks saražots 1999 vienībās.

Jau nākamā gada sākumā pircējam kļūs pieejams Cupra Ateca Limited Edition, kas maksās 49 850 eiro. Ierobežotā skaita modelis izcelsies ar 20 collu vieglmetāla diskiem, Brembo bremzēm un vieglāko un skanīgo Akrapovic izplūdes sistēmu. Motortelpā tam atradīsies 2,0 litru TSI benzīna turbo agregāts, kas darbojas komplektā ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu kārbu un pilnpiedziņu.

No standarta Ateca īpašais modelis atšķiras ar vara krāsas uzrakstu aizmugurē, īpaša dizaina spoguļu korpusiem, kas izgatavoti ar vara un oglekļa šķiedras diegu piejaukumu, kā arī salonu, kura apdarei izmantoti alkantara, vara un oglekļa šķiedras dekori un materiāli.

Automašīnas maksimālais ātrums ir tāds pats kā standarta modelim (247 km/h), bet 100 km/h Limited Edition sasniedz 4,9 sekundēs – par 0,3 sekundēm ātrāk.

Īpašais modelis būs pieejams trīs krāsās: Graphene un Rodium pelēkā, kā arī Energy zilā.



 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 6.novembris 2019 10:15
3 0 Atbildēt

Virsrakstā aizmirsāt pārtulkot oglekli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti