Tesla elektriskais pikaps startēs 21. novembrī 16

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 7.novembris 2019 15:04

Tesla vadītājs Īlons Masks savā Twitter paziņojumā atklājis, ka kompānijas jaunākais modelis, elektriskais pikaps ar neoficiālo nosaukumu Cybertruck, tiks nodemonstrēts 21.novembrī.

Elektrisko automobiļu ražošanas uzņēmuma vadītājs norādījis, ka pirmizrāde notiks Losandželosā, netālu no SpaceX uzņēmuma, kas ražo raķetes.

Masks solījis, ka pikaps jau bāzes versijā iegūs sešvietīgu kabīni un divus elektromotorus ar “mežonīgu griezes momentu”. Automašīnas dizains būs veidots futūristiskā stilā, iedvesmojoties no kinofilmas Blade Runner, bet ar vienu uzlādi būs iespējams nobraukt 650 līdz 800 km.

Pilnpiedziņas pikapa konstrukcijā būs iekļauta Autopilot pusautomātiskā braukšanas tehnoloģija un adaptīvā pneimatiskā piekare, kas amortizatoru stingrību regulēs atkarībā no kravas smaguma.

Agrāk tika ziņots, ka Tesla pikapa cena varētu būt aptuveni 50 000 dolāru.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 7.novembris 2019 15:22
6 7 Atbildēt

Šis noteikti patiks "īsteniem ekolohiem" - tāds ekoloģiju glābjošs auto, ka "nenoskatīties".

Bet ja nopietni - nevar taču tesla ignorēt vienu no noturīgākajiem auto segmentiem iekš USA, ja grib izdabūt to savu uzņēmumu no "pakaļas ārā". Un ja vēl tauta apķersies ka eletro auto NAV eko-draudzīgi, tad vispār viss būs slikti ...

ALA 8.novembris 2019 10:09
6 1 Atbildēt

Pāķu sapnis

WALA 8.novembris 2019 18:27
3 0 Atbildēt

Tu visu esi pārpratis - nevienu nerausta ka tas ur tieši elektro, visus šeit zināmos elektro- skeptiķus kaitina tautas muļķošana kas notiek reklamējot šīs "ne visai saprotams kāpēc tās ir dārgākas" kastes uz elektrības. Jebšu baterijām ir tiek liels brāķu skaits, ka klienti apmaksā 3 bateriju pakas uzreiz tādu nopērkot.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti