Ražošanā novembra beigās - modernizētā Lada 4x4 ar 20 jauninājumiem (+ FOTO) 12

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 21.novembris 2019 14:57

Krievu mediji publicējuši pirmos attēlus, kurā redzams modernizētās Lada 4x4 salons. Tiek apgalvots, ka šoreiz automobilis saņēmis aptuveni divus desmitus jaunievedumu.

Lada 4x4 (agrāk Ņiva) gandrīz nemainīgā izskatā un ar minimālām tehniskām izmaiņām tiek ražota kopš 1977.gada.

Ik pa laikam ražotājs mēģinājis to uzlabot, taču izmaiņas parasti ir grūti samanāmas. Šoreiz tās ir nopietnākas un nomainīto detaļu saraksts garāks. Tagad kompaktais pilnpiedziņas auto saņēmis jaunu salona filtru, efektīvāku apsildes sistēmu, roku balstus un jaunu durvju apdari, kas pielāgota skaļruņu uzstādīšanai. Salonā būs jauna viduskonsole ar spīdīgu virsmu, savādāks mērinstrumentu panelis, cits stūres rats, nedaudz modernizēti sēdekļi un aizmugurējais dīvāns ar trim galvas balstiem.

Motortelpā joprojām tiek uzstādīts tas pats 1,7 litru benzīna motors, kas attīsta 83 Zs jaudu un darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Modernizētā Lada 4x4 oficiāli uz konveijera stāsies 27.novembrī, bet pagaidām tā tiek ražota testa režīmā, izlaižot ik dienu pa sešiem eksemplāriem.

 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 21.novembris 2019 18:30
11 7 Atbildēt

Tāds dranķis!

DALJNOBOJS 21.novembris 2019 15:33
9 3 Atbildēt

WALA 21.novembris 2019 16:08
9 3 Atbildēt

Man patīk Ņivas konceptuāla ideja, man patīk arī tas kā tā izskatās (ņemot vērā korekciju par laiku kad dizains veidots), bet modernizēts - bīdāmu kļoķu vietā griežami un vēl pāris sīkumu - tiešām (?!?!?) to sauc par modernizēšanu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 4

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 8

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti