Brutāls sešriteņu kabriolets – Latvijas kompānija Dartz paziņo par jaunāko projektu 3

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/p/B547geiHVd7/

iAuto | 10.decembris 2019 20:36

Latvijas kompānija Dartz Motors publicējusi pirmo attēlu ar jauno modeli, ko klajā laidīs 2020.gadā.

Nākamgad Dartz Motors modeļu klāstam pievienosies jauns sešriteņu apvidus auto-kabriolets ar kompānijai raksturīgo brutālo dizainu, bruņām pasargātu virsbūvi un mīkstā materiāla jumtu.

Instagram publicētais attēls liek noprast, ka bruņotais 6x6 Landaulet veidots, iedvesmojoties no diviem Mercedes modeļiem: G63 AMG 6x6 un G 650 Landaulet. Raksturīgākās apvidus auto pazīmes būs Dartz modelim Prombron Black Stallion līdzīgs dizains un risinājums, kas aizgūts no Mercedes-Maybach G 650 Landaulet - mīkstā materiāla jumts ar elektropievadu un iespēju dažu sekunžu laikā pārvērst automašīnas aizmugures daļu par kabrioletu.  

Par tehnisko pusi informācijas nav, taču var prognozēt, ka bruņu auto motortelpā pierakstīsies 1000 Zs jaudīgais 6,2 litru V8 Hellcat (tieši tādu izmanto Prombron Black Stallion), kā arī 48V EQ Boost tehnoloģija no Mercedes-Maybach GLS 600, kas palīdzēs labākam uzrāvienam.

Dartz Prombron Black Stallion tika parādīts oktobra beigās. Apvidus auto bija izgatavots uz Hummer H2 bāzes, izcēlās ar 1000 Zs motoru un drūmu dizainu, ko vēl nomācošāku padarīja dekori ar miroņgalvām. Kompānija uzsvēra, ka automašīna izgatavota, lai piedalītos kinofilmas uzņemšanā.  

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Zini 11.decembris 2019 10:25
3 1 Atbildēt

tam nav nozīmes - galvenais šai kompānijai radīt to, ko citi vēl nav paspējuši "izgudrot, sakrustot, nošpikot" un gan jau atradīsies kāds trakais, kas par to samaksās vairāk par miljonu. Tā viņi vienmēr darījuši un tā arī turpinās. Interesanti tikai, vai kāds latvietis tur tiešām strādā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti