Brutāls sešriteņu kabriolets – Latvijas kompānija Dartz paziņo par jaunāko projektu 3

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/p/B547geiHVd7/

iAuto | 10.decembris 2019 20:36

Latvijas kompānija Dartz Motors publicējusi pirmo attēlu ar jauno modeli, ko klajā laidīs 2020.gadā.

Nākamgad Dartz Motors modeļu klāstam pievienosies jauns sešriteņu apvidus auto-kabriolets ar kompānijai raksturīgo brutālo dizainu, bruņām pasargātu virsbūvi un mīkstā materiāla jumtu.

Instagram publicētais attēls liek noprast, ka bruņotais 6x6 Landaulet veidots, iedvesmojoties no diviem Mercedes modeļiem: G63 AMG 6x6 un G 650 Landaulet. Raksturīgākās apvidus auto pazīmes būs Dartz modelim Prombron Black Stallion līdzīgs dizains un risinājums, kas aizgūts no Mercedes-Maybach G 650 Landaulet - mīkstā materiāla jumts ar elektropievadu un iespēju dažu sekunžu laikā pārvērst automašīnas aizmugures daļu par kabrioletu.  

Par tehnisko pusi informācijas nav, taču var prognozēt, ka bruņu auto motortelpā pierakstīsies 1000 Zs jaudīgais 6,2 litru V8 Hellcat (tieši tādu izmanto Prombron Black Stallion), kā arī 48V EQ Boost tehnoloģija no Mercedes-Maybach GLS 600, kas palīdzēs labākam uzrāvienam.

Dartz Prombron Black Stallion tika parādīts oktobra beigās. Apvidus auto bija izgatavots uz Hummer H2 bāzes, izcēlās ar 1000 Zs motoru un drūmu dizainu, ko vēl nomācošāku padarīja dekori ar miroņgalvām. Kompānija uzsvēra, ka automašīna izgatavota, lai piedalītos kinofilmas uzņemšanā.  

 
Visi komentāri
 
Vecais Nīgrais 11.decembris 2019 9:32
0 2 Atbildēt

Bruņu mašīna ar mīksto jumtu!?Nopietni? Jab tas ir kāds super duper mega audums, kas pasargā no lodēm?

Zini 11.decembris 2019 10:25
3 1 Atbildēt

tam nav nozīmes - galvenais šai kompānijai radīt to, ko citi vēl nav paspējuši "izgudrot, sakrustot, nošpikot" un gan jau atradīsies kāds trakais, kas par to samaksās vairāk par miljonu. Tā viņi vienmēr darījuši un tā arī turpinās. Interesanti tikai, vai kāds latvietis tur tiešām strādā?

WALA 11.decembris 2019 11:11
0 1 Atbildēt

Nu kā lai to pasaka kevlars un ogleķļa škiedra arī no sākuma ir tikai diegs, tad audums, un tad sakrustojot slāņus, kļūst autodetaļa, bruņuveste utml.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti