No 83 500 eiro - Audi modernizējis sportiskos RS 5 Coupe un RS 5 Sportback (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.decembris 2019 9:11

Vācijas autobūves kompānija Audi prezentējusi modernizētos RS 5 Coupe un RS 5 Sportback. Sportiskie modeļi ieguvuši nelielas vizuālās pārmaiņas un jaunu multimediju sistēmu.

Audi nodemonstrējis jaunos RS 5 Coupe un RS 5 Sportback. Gan divdurvju, gan četrdurvju modelis ieguvuši platāku un šaurāku radiatora režģi ar platiem gaisa pievadiem sānos un šauriem papildu izgriezumiem virs restes. Riteņu arkas paplatinātas par 40 mm, izveidotas jaunas sānu uzlikas un aizmugures difuzors. Matrix-LED (piemaksa) priekšējie lukturi un arī aizmugures optika ir tonēta un arī četrus hromētos Audi riņķus un RS logotipus var pasūtīt melnā krāsā.

Plašākai izvēlei divas jaunas virsbūves krāsas: zilā Turbo Blue un sarkanā Tango Red, kā arī vairākas aprīkojuma paketes par papildu maksu ar matēta alumīnija, oglekļa šķiedras un pulētiem melniem apdares elementiem. Kupejai pieejams oglekļa šķiedras jumts, kas kopējo svaru samazina par četriem kilogramiem.

Sēdekļi apvilkti ar ādu un alkantaru, bet par piemaksu tiek piedāvāts nappa materiāls. Jaunā multimediju sistēma komplektēta ar 10,1 collu ekrānu, ciparu mērinstrumentiem un projekcijas displejam ir sava oriģināla grafika ar RS stila elementiem. Jaunos RS1 un RS2 režīmus var aktivizēt ar RS Mode pogu uz stūres un izvēlēties dažādus motora, transmisijas, diferenciāļa un izplūdes sistēmas skanējuma iestatījumus.

Motortelpā atrodas 2,9 litru V6 agregāts, kas attīsta 450 Zs (600 Nm) un darbojas komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, quattro pilnpiedziņu un pašbloķējošo starpasu diferenciāli. 100 km/h abi modeļi sasniedz 3,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ierobežots līdz 250 km/h.

Bāzes versijas aprīkotas ar sportisko RS piekari, bet adaptīvā piekare ar Dynamic Ride Control (DRC) tehnoloģiju, kas cīnās pret sasverēm garen un šķērsvirzienā atrodama papildaprīkojuma sarakstā.

Vācijā abiem sportiskajiem modeļiem noteikta vienāda sākumcena – 83 500 eiro.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Meeris 11.decembris 2019 18:54
2 1 Atbildēt

papildu izgriezum virs restes- epic fail

WALA 11.decembris 2019 9:48
1 3 Atbildēt

Tīri glīti "ekowageni"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti