Bentley izgatavos 15 īpašus Mulsanne Ķīnas tirgum (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.decembris 2019 12:45

Britu luksuss automobiļu ražotājs Bentley izgatavos 15 skaita ziņā ierobežotās sērijas Mulsanne eksemplārus, paredzot tos vienīgi Ķīnas tirgum.

Ekskluzīvā sedana pilns nosaukums ir Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase un tas atšķirsies ar virsbūves krāsojumu, īpašu interjera apdari un dekoru, kas atgādinās par markas izcelsmes zemi – Lielbritāniju.

Virsbūves krāsas var būt tikai divas: Onyx, kas apvieno tumši zilu ar vēl tumšāku toni vēl dziļāka efekta sasniegšanai un Black Velvet ar sarkanā pigmenta piedevu nolūkā panākt “melnajam ķirsim” līdzīgu toni. Sedana krāsošana tiek uzticēta pieredzējušam meistaram, darbu pabeidzot ar tievu zeltītu līniju, kas izceļ virsbūves līnijas.

Īpašajai versijai izstrādāti 21 collu riteņi 14 spieķu dizainā un Serenity sērijas režģis ar Double Diamond zīmējumu.

Bentley Limited Edition Mulsanne Extended Wheelbase izdarināts ar īpaši smalku ādu, metāla un dabīgā koka dekoriem.

Londonas simboliskais arhitektoniskais attēls ir izšūts uz visiem četriem sēdekļiem un iespiests uz priekšējā paneļa pasažiera pusē. Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita Mulliner nerūsējošā tērauda sliekšņu uzlikas un durvīs iestrādāts projekcijas izgaismojums.

EWB sedana garenbāze par 250 mm pārsniedz standarta modeli, bet motortelpā ir tas pats 6,75 litru V8 motors, kas attīsta 512 Zs (1020 Nm) un darbojas komplektā ar 8AK. No vietas līdz simtam šāds automobilis paātrinās 5,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 296 km/h.

 

 
Visi komentāri
 
WALA 19.decembris 2019 13:09
0 0 Atbildēt

Tad kuriem īsti :

Bentley izgatavos 15 īpašus Mulsanne Lielbritānijas tirgum

VAI … paredzot tos vienīgi Ķīnas tirgum.

???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti