Lamborghini Evo pilotam palīdzēs Alexa (+ VIDEO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.janvāris 2020 5:37

Lamborghini kļūst par pirmo auto ražotāju, kas izmantos Amazon izstrādāto balss asistentu Alexa.

Itāļu kompānija izvēlējusies Amazon izstrādāto tehnoloģiju, lai pārvaldītu 325 km/h ātrā Huracan Evo klimatkontroli, sēdekļu apsildi un salona apgaismojumu. Ar balss asistenta palīdzību varēs kontrolēt arī LDVI-Systems (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) audio sistēmas un navigācijas iestatījumus, pasūtīt jaunākās ziņas vai informāciju par laika apstākļiem.

Alexa varēs savienoties ar citām iekārtām un izpildīt tādas komandas kā, piemēram, garāžas vārtu atvēršana, mājas apgaismošanas vai apkures sistēmas darbības kontrolēšana.  

Par pirmo soli stratēģiskajā sadarbībā ar Amazon kļuvusi īpaši izstrādātā HMI sistēma (Human Machine Interface), kas nodrošina pastāvīgu Alexa funkciju atjaunināšanu Lamborghini modeļos.

Abu uzņēmēju sadarbība šajā jomā turpināsies.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 9.janvāris 2020 9:52
2 0 Atbildēt

vienīgais kas tiešām ir labi ar šādu tehnoloģiju nonākšanu auto - tu ar balsi vari izdarīt to ko citādi būtu spiests bakstīt ar pirkstu iekš tām sviestainajām planšetēm. Ja vēl "sliņķu vietā" slēgs pagriezienus ar būs labi. Bet IMO kopumā jo auto neatkarīgāks no globālā tīkla - jo labāk, citāk ienāks kādam prātā ka visiem Lambo jāsaliek ierobežotāji pie 60 km/h un tad visi Lambo vilksies lēnāk par caurrūsējušu žiguli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti