Jaunā Škoda Octavia RS jau internetā (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānbilde no Forum.octaviaclub.cz

iAuto | 25.janvāris 2020 12:23

Globālajā tīmeklī nonākušas Škoda Octavia visādceļu modifikācijas Scout un sportiskās versijas RS attēli. Tās izveidotas uz ceturtās paaudzes modeļa bāzes un pirmizrādi svinēs Ženēvas autoizstādē šā gada martā.

Octavia RS attēli nopublicēti OctaviaClub interneta vietnē un tajos redzams, ka sportiskais modelis atšķiras ar citādiem bamperiem, riteņu diskiem, sarkanām bremžu skavām, kā arī diviem taisnstūrveida izplūdes sistēmas uzgaļiem.  

Zināms, ka Octavia RS pirmoreiz aprīkos ar hibrīdiekārtu, kur 1,4 litru benzīna motors sadarbībā ar elektromotoru attīstīs 250 Zs.

Otra modifikācija - Octavia Scout – nebaidīsies arī sliktāku ceļu. Šāds modelis, kas izveidots uz Octavia universāla bāzes, aprīkots ar augstāku piekari un plastmasas aizsarguzlikām visapkārt virsbūvei.

Pirms dažām dienām tika uzsākta pieteikšanās jaunās Škoda Octavia iegādei Vācijā. Sākuma cena – no 21 590 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Orbit 26.janvāris 2020 9:16
4 5 Atbildēt

Nav vajadzīgi tie elektroauto vienkārši jābraukā ar degvielu Latvijā un stulba Eiropā vienkārši grib atņemt visu mums degvielu.

Nufnuf 27.janvāris 2020 5:11
1 2 Atbildēt

Auto mazohisms uz ceļiem arī jāizbeidz. Dažkārt tās auto plūsmas ir dīvaini pulsējošas it kā 2 auto sacenstos vieni ar otru, lai garāmgājējam pretī 2 mašīnas var izveidot krustu. Alternatīvā degviela nedaudz dažādos auto mafijas centienus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 2

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 6

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 3

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti