Kia atklāj jaunā Sorento attēlus (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 11.februāris 2020 14:55

Dienvidkorejas autobūves kompānija Kia publicējusi krosovera Sorento jaunās paaudzes modeļa attēlus. Oficiālo pirmizrādi tas piedzīvos Ženēvas autoizstādē.

Kia publicējusi jaunā Sorento interjera un eksterjera attēlus vēl pirms oficiālās pirmizrādes, kas plānota 3.martā, Ženēvas autoizstādē. Krosovers ieguvis jau tradicionālo “tīģera smaida” radiatora resti, kas kļuvusi šaurāka un vizuāli saplūst ar jaunajiem trīs segmentu diožu lukturiem un nogāztam “L” burtam līdzīgajām dienasgaismām, savukārt jaunais priekšējais buferis ietver vertikālus miglas lukturus, kas tagad novietoti tuvāk viens otram. Sorento piešķirtas jumta bagāžas sliedes, neliels spoileris un oriģināla dizaina riteņu diski.

Salona attēls atklāj, ka jaunās paaudzes modelim iebūvēts ciparu mērinstrumentu panelis, kas savienots ar multimediju sistēmas ekrānu un zemāk novietoto klimatkontroles pārvaldes bloku.

Izdevums The Corean Car Blog ziņo, ka Sorento iegūs 2,5 litru atmosfērisko dzinēju un divus turbo četrcilindru agregātus ar 2,0 un 2,5 litru tilpumu. Tiek pieļauts, ka par jaudīgāko izvēli kļūs 3,8 litru benzīna sešcilindru motors, kas attīsta 295 Zs un 355 Nm. Dīzeļdzinēju piedāvājumā motors ar 2,2 un, iespējams, ar 2,5 litru tilpumu, kā arī divas hibrīdmodifikācijas, kas izveidotas uz 1,6 litru benzīna motora un 2,2 litru dīzeļdzinēja bāzes.

Par Kia Sorento galvenajiem konkurentiem tiek uzskatīti Škoda Kodiaq, Toyota Highlander un Nissan Murano.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Merks 11.februāris 2020 18:33
7 1 Atbildēt

Labi nokopējuši displeja izvietojumu no mb, kā jau korejieši..

eidis 12.februāris 2020 13:40
2 3 Atbildēt

Kā lūdzu?

Izskatās, ka neesi mēģinājis iet laikam līdzi un iestredzis kkādos 80tajos. Šis sen jau beidzies un MB kopē jau korejiešus.

Merks 12.februāris 2020 20:02
2 0 Atbildēt

Ja reiz sāki, tad pabeidz! Ko konkrēti mb ir no šķibacaino automašīnu izstrādājumiem nokopējis?

Lūk aplūko mb salonu:

images.app.goo.gl/iXwZZ9QUgs6wNRXAA

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti